ZEF OY

ZEF Oy valittiin helmikuussa Great Place to Work® Finlandin toimesta pienten organisaatioiden sarjassa Suomen parhaimmaksi työpaikaksi. ZEF on alusta netissä tehtäville älykkäille kyselyille, joista esimerkkinä ovat maailmalle levinneet Vaalikoneet. Asiakkaita on jo yli tuhat ja loppukäyttäjiä heidän tuotteillaan on ollut maailmanlaajuisesti jo yli 70 miljoonaa.

ZEF:llä on suuri unelma, joka on mullistaa maailman päätöksenteko. Se on ZEF:n olemassaolon syy ja se ohjaa pienten askelin koko työyhteisöä, jokaista yksilöä, kohti yhteistä unelmaa. Toimitusjohtaja Jaakko Alasaarelaa kuunnellessa on helppoa uskoa, että työntekijöistä on muotoutunut saumattomasti yhteen hiileen toimiva tiimi: hän on äärimmäisen intohimoinen ja hänestä huokuu palava halu viedä yritystään kovaa vauhtia eteenpäin.

 Yrityskulttuuri rakentuu vahvasti arvojen pohjalle ja ZEF:ssä jokainen sisäinen palaveri alkaa arvojen läpikäymisellä. Arvojen muotoutumiseen kului paljon aikaa ja keskustelun jälkeen yrityksen tärkeimmäksi arvoksi nousi ”Rakkaus” - kaikkia ihmisiä, asiakkaita ja sovellusten käyttäjiä tulee kohdella rakkaudella. Se nostettiin myös työympäristön rakentamisen arvopohjaksi. Toinen arvo on ”Passion” ja se pohjautuu sille, että koko tiimi toiminnallaan intohimoisesti työskentelee sen eteen, että he ovat muuttamassa toiminnallaan maailmaa. Kolmas arvo on ”Rohkeus” – ZEF Warriors – taistelemme kuin soturit! Tärkeää on toimia heti, kehittää omaa osaamistaan aktiivisesti sekä olla peräänantamaton. 

Yrityksen jokainen työntekijä urheilee viisi tuntia viikossa. Toimistotilat on rakennettu niin, että siellä voi tarvittaessa ottaa päiväunet tai järjestää perhejuhlat. Toimistolta löytyy minigolfrata, trampoliini ja pallomeri. On helppo uskoa, että ZEF:n sähköposti pursuaa työhakemuksia ja olla mielenkiinnolla seuraamassa toteutuuko työyhteisön seuraava unelma: tulla valituksi vuonna 2018 maailman parhaimmaksi työpaikaksi.

ZEF_GPTW.jpg

 zef.fi