Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Yrityspalvelu Hollström

Yrityspalvelu Hollström Oy on käynnistänyt onnistumisen kierteen, jota ei voi pysäyttää!

Meidän tilitoimistossa on mahtava meininki. Innostusta, kekseliäisyyttä ja aitoa itsensä kehittämistä! Voiko olla totta? Tavallisessa tilitoimistossa ei välttämättä, mutta Yrityspalvelu Hollström ei olekaan tavallinen tilitoimisto, vaan enemmän.

Reilu vuosi sitten löimme ison vaihteen päälle, lähdimme KasvuOpen-tapahtumaan ja laitoimme kehitysprojekteja pyörimään. Olemme suunnitelleet uusia palvelutuotteita ja niille uudenlaista markkinointia. Koko henkilöstö on lähtenyt innolla uusien tuulien mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa työnkuvaa ja samalla koko työpaikkaa.

Pyrimme Hollströmillä siihen, että jokainen viihtyy työpaikalla ja kaikilla on hyvä olla. Jaamme vastuuta, tietoa, tukea ja turvaa toisillemme. Vaikka alamme kuulostaa vakavalle ja tylsälle, Hollströmin porukka on kaukana niistä. Kahvipöydästämme kuuluu joka päivä railakas nauru. Joka torstai pidämme Tajunnanräjäytys –torstain, jolloin vietämme tunnin yhdessä ja täräyttelemme joko virallisia tai epävirallisia asioita. Järjestämme aika-ajoin myös teemapäiviä henkilöstön kesken, jolloin vitsailemme ja hulluttelemme porukalla. Meidän onnistumisen kierre lähtee liikkeelle omasta henkilökunnasta ja sitä kautta viemme sitä eteenpäin asiakkaillemme.

Arkisin pyörittelemme lukuja, tuotamme raportteja, konsultoimme ja kovistelemme, jotta asiakkaamme voivat käyttää aikansa siihen missä he ovat korvaamattomia. Huolehdimme asiakkaistamme entistäsyvällisemmin ja pyrimme auttamaan heitä kasvamaan. Lisäksi järjestämme alueemme yrityksille maksuttomia Nousukierre-tapahtumia, joissa sparrataan osallistujia kasvupolulle.

Milloin olette viimeksi kuulleet yrityspalvelutoimistosta, joka häpeilemättömästi käyttää kaikkia resurssejaan positiivisen kierteen aikaansaamiseen voivottelun sijaan?

hollstrom kuva1.JPG

http://www.hollstrom.fi/