WeTask!t saa taitajat kohtaamaan asiakkaansa - innovatiivisesti ja intohimoisesti.

weTask!t on todistanut, että suomalaisilla on upeita taitoja, joita hyödyntämällä voi työllistää menestyksellisesti itsensä. Yrityksen tavoitteena on työllistää innovatiivisen mobiilisovelluksen kautta jokainen suomalainen osaaja, jolla on halua työskennellä vapaasti, itseään varten. Yritys julkaisee mobiilisovelluksen huhtikuussa, jonka jälkeen eri alojen osaajat tarjoavat asiakkaille sopivinta osaamista ja löytävät itselleen houkuttelevia työtehtäviä sovelluksen kautta. Näin eri alojen osaajavat saavat myös palkan tuottamastaan arvosta suoraan työnantajalta omalle tililleen ilman yhtäkään välikättä tai kolmatta osapuolta!

Yrityksen tärkeimpiin tehtäviin kuuluu jokaisen työtehtävän turvaaminen ja tätä varten on aloitettu keskustelut suuren suomalaisen vakuutusyhtiön kanssa. Tärkeintä on jokaisen työntekijän ja työnantajan turvallisuus ja tehtävämme on turvata jokaista työtehtävää. Lisäksi huolehdimme siitä, että käyttäjät voivat saada apua verojen ja työnantajamaksujen kanssa, mikäli tehty työ sitä edellyttää. Tähänastiset ponnistelumme veivät meidän Willi Idea -kilpailun finaaliin ja kuuden parhaan joukkoon kilpailussa, jossa oli 106 osallistujaa.

Yrityksen perustajiin kuuluu kolme kaverusta, jotka perustivat yhtiön alle vuosi sitten. He ovat saavuttaneet toinen toistaan hienompia asioita lyhyessä ajassa ja kehittävät yritystä sekä Suomea parempaan suuntaan. weTask!t paikkaa yhteiskunnallisesti tärkeää aluetta ja tekee sen innolla.

“Skillfied-sovelluksemme lanseerauksen jälkeen lähdemme aktiivisesti kasvattamaan käyttäjäpohjaa. Tavoitteenamme on kerätä n. 30 000 käyttäjää pääkaupunkiseudulta. Kansainvälistyminen on myös yksi tavoitteemme vuodelle 2016. Tätä varten aloitamme rahoituskierroksen maalis-huhtikuussa. Pyrimme laajentamaan toimintaamme Ruotsiin ja Espanjaan, jonka lisäksi kasvatamme omaa tiimiämme ja rekrytoimme osaavia henkilöitä”, kertoo yrityksen perustaja Tuomas Tiilikainen.

weTask!t uskoo itseensä - intohimoisempaa yritystä ei Suomesta löydy!

http://www.wetaskit.com/

Skillfied.png