Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Virtasen Moottori Oy

Aspa-feat-Petri.jpg

Virtasen Moottori Oy

Virtasten kaupankäyntiä jo seitsemän vuosikymmentä

Virtasen Moottori Oy on auton ja traktorin varaosien myyntiin erikoistunut perheyritys, joka viettää ensi vuonna jo 70 -vuoden juhlapäivää. Yrityksen toimialaan kuuluvat lisäksi muun muassa koneistamotoiminta ja työkalujen sekä maatalouteen liittyvien tuotteitten myynti.

Viimeiset vuodet ovat kuitenkin mullistaneet yrityksen nykytilan myynnin siirtyessä verkkoon. Yrityksessä on tapahtunut sukupolvenvaihdos, joka on tuonut mukanaan myös brändin nimen vaihdon Virtasenkauppa.fi:ksi. Tämän muutoksen myötä yritys on voinut työllistää 26 oman alan huippuammattilaista, on muuttanut uusiin hienoihin tiloihin Salon parhaimmalla kauppapaikalla ja on voinut laajentaa toimintansa koko Suomeen. Verkkokaupan lanseeraus ja brändin vaihto olivat ehdottomasti niitä hetkiä kun yrityksen toimitusjohtaja totesi ”Hups, I just Did It!”

Yritys on toiminut Salossa koko ikänsä. Salo on sijaintinsa puolesta yksi maamme parhaimmista kauppapaikoista. Virtasenkaupassa asioidessa saat ainoastaan parasta asiakaspalvelua, kuten Salossa yleensäkin. Tämä tekee niin yrityksestä kuin Salosta hyvän paikan asua ja tehdä bisnestä. Jos haluat saada asiantuntevaa neuvoa ja ostaa laadukkaita tuotteita, tule poikkeamaan Virtasenkaupassa! :)

www.virtasenkauppa.fi