Kukapa haluaisi aina leikkiä rakennusmiestä?

Tarina kertoo pienen pienestä, tomerasta miehestä, joka eräänä pimeänä syksyisenä iltana oli lähdössä äidin kanssa ulos. Yht’äkkiä poika ilmoitti kovaan ääneen: -Äiti! En minä halua leikkiä aina rakennusmiestä! Minä olen rohkea ritari ja lähden ihan yksin seikkailemaan ja jahtaamaan lohikäärmeitä; sellaisia hurjia tultasyökseviä hirviöitä, jotka syövät pieniä tyttöjä aamupalaksi. Ja äiti – sinä saat jäädä kotiin.

Ja siitä ajatuksesta syntyi Vinkee, sillä sille pienelle miehelle piti tehdä ritarinliivi.

Vinkee.png

Vinkee on jyväskyläläinen 3-vuotias yritys, joka on tuonut markkinoille maailman hauskimmat heijastinliivit. Tuotevalikoimaan kuuluu myös hattuja, heijastimia ja muita heijastintuotteita. Tehtävänämme on tuoda lapsille ja aikuisille lisää iloa elämään, virikkeitä leikkiin ja ulkona viihtymiseen.

Vinkeen yrittäjälle Kreetta Ahoselle, Metkumetsän Pormestarille, on tärkeää, että työtä tehdään niin, että se on hauskaa. Tämä näkyykin niin markkinoinnissa kuin verkkokaupan teksteissä. Kreetta palkittiin vuonna 2015 Suomen positiivisimpana käsityöyrittäjänä. Tämä näkyy erityisesti yrittäjän asenteessa tehdä töitä. Hän puhuukin yrityksestään ja sen taipaleesta seikkailuna, jota hän saa asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa seikkailla!

Vinkeelle on tärkeää kotimainen tekeminen ja osaaminen. Yritys käyttääkin pääsääntöisesti aina paikallisia ja kotimaisia alihankkijoita ja toimijoita. Kankaat ja tarvikkeet tilataan kotimaisten toimijoiden kautta, pesumerkit ja roikkulaput tulevat paikallisilta alihankkijoilta ja ompelimo on kivenheiton päässä verkkokaupan varastolta. Yritys työllistää välillisesti useita eri ihmisiä. Sen seikkailussa on mukana oiva joukko sankareita, jotka tekevät työtä yhdessä, vieden seikkailua eteenpäin.

Vinkeellä on jälleenmyyjiä reilut parikymmentä ympäri Suomea. Jälleenmyyjiä löytyy jo myös Ruotsista, Belgiasta, Norjasta ja Saksasta. Vinkeen oma verkkokauppa löytyy osoitteesta www.vinkee.fi. Vinkeen seikkailu on ollut huikea, tule sinäkin mukaan!