Suurella sydämellä - erämaan äärellä

- Joku voisi sanoa Kivijärven sijaintia yritykselle haasteelliseksi. Minusta se on matkailupalveluyritykselle vahvuus. Keskellä ei mitään, tärkeimmän äärellä, kuvailee yrittäjä Anne Hakkarainen VilliPeura Oy:stä.

Hannunkiven Lomakylä korkeatasoisine mökkeineen sijaitsee Kivijärven rannalla, eteläisen Suomen laajimmalla erämaa-alueella. Ympärillä on mahtava vesistö, upea Salamajärven kansallispuisto, aidon maalaispitäjän elämänmeno ja ihmiset. - Keskinen Suomi on kaikkien lähellä katsottiinpa mistä päin maata tahansa. Maailman laidalta tuleville Hannunkivi on annos puhtautta, turvallisuutta, monipuolista luontoa, tähtitaivasta - hiljaisuuden ja lähipalveluiden lisäksi, kertoo Hakkarainen. - Palvelemme sydämellä. Herkästi asiakasta kuunnellen ja omaa näkemystämme toteuttaen.

Anne Hakkaraisen mukaan uteliaisuus kaikkea ympärillä tapahtuvaa kohtaan kimmoittaa kehittymään ja uudistumaan. - Vain kokeilemalla rohkeasti asiat konkretisoituvat. Osa uudistuksista on mennyt täysin pieleen, osa ottanut tuulta alleen ja kehittyy edelleen ja näin tulee olemaan vastakin. Yrittäjänä toimiminen on hionut sitkeyttä ja periksiantamattomuutta, mutta myös kykyä päästää irti, kun on sen aika.

Hakkarainen antaa kiitosta yhteistyökumppaneilleen. - Emme olisi me ilman verkostoja, yhteistyöyrityksiä ja ihmisiä niiden takana. Haistelemme erilaisten palveluntuottajien ja tahojen halukkuutta toimia yhteistyössä. Rakennamme asiakaslähtöisesti kokonaisuuksia erilaisiin tarpeisiin ja edistämme myös yhteistä hyvää.

- Haluamme, että Hannunkiven Lomakylä on entistäkin voimallisempi ja kiinnostavampi matkailukohde Suomessa, kertoo Hakkarainen. Alueelle on suunnitteilla modernit, erämaahenkeen sopivat ja hyvinvointiin liittyvät tilat, joissa ruoka ja majoitus yhdistyvät sauna, spa- ja hoitolaympäristöön. - Tavoitteemme on luoda Kivijärvelle saapuvalle lomailijalle entistäkin paremmat palvelut, niin, että ne samalla palvelevat myös kuntalaisia ja seutukuntalaisia.

Alueen kaavoitustyöt ovat valmiit ja rahoitusneuvottelut ovat parhaillaan käynnissä. - Haemme ideaan uskovaa ja tämän mahdollisuuden näkevää tahoa. Uutta tilakokonaisuutta silmällä pitäen Hannunkivessä on kehitelty uusia tuotteita ja pilotoitu toimintamalleja. Uutta kohti mennään vahvasti sydämellä. - Ajattelemme myös, ettei kaiken tarvitse olla niin mahtavan suurta. Paradoksaalisesti pieni onkin se suuri, jäljen jättävä, muotoilee Anne Hakkarainen.

www.villipeura.fi

VilliPeura_logo_45mm.jpg