Kilpailuttaminen ja säästöjen etsiminen ovat Versa Global Oy:lle intohimo. Yrityksen avulla kulusäästöjen hakeminen on luotettavaa ja nopeaa. Versan asiakkaamme ovat saaneet merkittäviä säästöjä. Kukapa ei haluaisi saada parempaa tuottoa mieluummin nyt, kuin vasta ensi vuonna.

Tuntuuko sinusta koskaan, että olet käyttänyt esimerkiksi samaa tilitoimistoa tai jotain muuta palvelua jo viimeiset kymmenen vuotta ja palveluntarjoajasta on tullut jo tuttu ja turvallinen kaveri? Oletko tutustunut kilpaileviin palveluntarjoajiin, heidän palveluihinsa ja hintoihinsa? Nykyinen palveluntuottaja tekee palvelun hyvin, mutta voisit saada paremman, tehokkaamman ja edullisemman.  Näistä ajatuksista
Versa Global Oy:n tarina sai alkunsa vuosia sitten, kun yrittäjät miettivät yritysten käyttämien ulkoisten palveluiden hintojen kilpailutuksen haasteellisuutta. Tästä syntyi Versan liikeidea - palvelu, jonka käyttäminen tuottaa asiakkaille parempaa tulosta kustannustehokkaampien palveluiden muodossa. 

Kuten usein, yksinkertaisen ajatuksen tekeminen helposti käytettäväksi palveluksi ei ollut helppoa. Versan piti keksiä keinot saada tieto asiakkaiden käyttämistä palveluista ja niiden hinnoitteluista helposti ja luotettavasti. Kehitystyö palkittiin ja Versalla on käytössään työkalut, joilla he vievät mahdollisimman vähän asiakkaidensa voimavaroja ja pystyvät hoitamaan kilpailutuksen tehokkaasti heidän puolestaan. ”Versa haluaa auttaa asiakkaitaan saamaan kulusäästöjä nopeasti ja tehokkaasti välttäen turhaa resurssien tuhlaamista. Käytännössä se tarkoittaa, että Versa ei halua viedä paljon yrittäjän aikaa ja resursseja, kuten kilpailutus ja säästöjen etsiminen yleensä vie”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Jani Ojala. 

Versan tarjoamalle palvelulle on selkeä tarve tämän päivän maailmassa. Intohimo fiksujen ja asiakkaan tarpeita vastaavien palvelujen löytämiseksi on kannustanut Versaa laajentamaan toimintaansa. Yritys onkin rakentanut nopeasti Suomen laajuisen palveluverkon kokeneista liike-elämän konsulteista. ”Konsulteillamme on pitkä kokemus paikallisesta ja kansainvälisestä liike-elämästä. He pystyvät kartoittamaan laadukkaasti ja nopeasti yrityksen mahdolliset säästöjen kohteet. Etsimme asiakkaallemme parhaan hinta- ja laatusuhteen tarjoavan yrityksen” Ojala lupaa.
 
www.versafinland.com