Verkkoasema Oy - Oululaista osaamista jo vuodesta 1997

Verkkoasema on perustettu jo vuonna 1997, joten sillä on toimialaansa nähden poikkeuksellisen pitkä historia. Mukana remmissä on edelleen Verkkoaseman perustajajäsen Eric Tähtinen, jonka käsialaa on mm. VJ6-julkaisujärjestelmä ja VA-uutiskirjetyökalu. Pitkän historian salaisuus on intohimoinen suhtautuminen omaan tekemiseen – usko siihen, että asiakkaat hyötyvät osaamisestamme oikeasti ja euroilla mitattavasti. Verkkoasemalaisilla on kirkkaana ajatus siitä, MIKSI hommia paiskotaan!

Intohimona digitaalinen asiakaskokemus

Vuosien varrella Verkkoasemalla on nähty ylä- ja alamäkiä sekä nettimaailman huikea kehitys osaksi ihmisten jokapäiväistä elämää. Tänään Verkkoasemalaiset ovat keskittyneet digitaalisen asiakaskokemuksen luomiseen eli siihen, kuinka asiakkaat kulkevat ostoprosessissaan verkossa ja millaisen kokemuksen he saavat siellä olevista yrityksistä.

Verkkoasemalta löytyy Googlen intohimoiset fanittajat, jotka ovat jo vuosikymmenen ajan selvittäneet Googlen saloja. Tämän osaamisen avulla pystytään tarjoamaan asiakkaille mahdollisuus olla todella näkyvissä Googlessa ja mahdollisuus päästä ostoprosesseihin mukaan. Koodausosaamisemme on kehittynyt loistoonsa kahdenkymmen vuoden aikana ja siksi tekninen näkemyksemme digitaalisen asiakaskokemuksen luomiseen verkkopalveluissa on huippuluokkaa.

Verkkoaseman uusi toimitusjohtaja Tiina Räisänen haluaa jatkossakin vaalia verkkoasemalaisten rakkautta omaan tekemiseensä. Vain sitä kautta asiakkaat voivat saada todellista hyötyä omaan liiketoimintaansa. Bulkki ja massatuotanto eivät ole edelleenkään Verkkoaseman juttu. ”Bensaa intohimon liekkeihin ja asiakkaamme saavat uskomattomia tuloksia aikaiseksi kanssamme!”, hymyilee toimitusjohtaja Räisänen.

Verkkoasemalla ratkaistaan asiakkaiden ongelmia

”Yritystoiminnan pohjimmainen tarkoitus on hankkia ja hoitaa asiakkaita. Verkkoasema ymmärtää tämän syvällisesti ja helkkari, että se näkyykin heidän asiakkaissaan. Verkkoaseman räväkkä tiimi yhdessä tuoreen toimitusjohtaja Tiina Räisäsen kanssa tajuaa, mikä asiakeskeisen suomalaisen jäärän ongelma on.” kertoo perusteluissaan Antti Niittyviita, Prove Expertise Oy:n toimitusjohtaja, joka ilmoitti Verkkoasema Oy:n mukaan Inspired in Finland-tempaukseen.

Niittyviita kuvaa ohjelmistoalan tavanomaista ongelmaa: ”Ensin tallustellaan rautakauppaan ja yritetään ratkaista huolia työkalut ja teknologiat edellä. Liiketoiminnan kehittämisessä ei kuitenkaan ole kysymys siitä. Kun tavoitteet ovat kirkkaat, pelivälineet löytyvät kuin itsestään. Siksi Verkkoaseman tiimi on niin poikkeuksellinen. He osaavat valjastaa nykyaikaisesta internetistä asiakashankinnan ykkösvälineen.”

http://verkkoasema.fi/

http://www.facebook.com/VerkkoasemaOy

http://www.linkedin.com/company/verkkoasema-oy

@verkkoasema

asiakkaamme21.jpg