Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Valmennusyhtiö True Hearts NLP Finland Oy

Valmennusyhtiö True Hearts NLP Finland Oy

Reetta Vanhanen perusti True Hearts NLP Finland Oy:n vuonna 2000. Yritys tarjoaa yksityishenkilöille ja yrityksille NLP-koulutuksia, valmennusta, workshoppeja sekä räätälöityjä yritysvalmennuksia henkilökohtaiseen kasvuun, johtamiseen, vuorovaikutukseen ja työhyvinvointiin. Jokaisessa valmennuksessa yksilö- tai yritysvalmennustasolla koetaan oivalluksia kyseiseen valmennus- tai koulutusteemaan liittyen. Oivallukset vievät yksilöä ja yritystä eteenpäin tuoden kasvua sekä henkilökohtaisella että yritystasolla.

True Hearts NLP Finland Oy:n valmennukset ja koulutukset pohjautuvat uuden ajan NLP-menetelmiin (Next Generation NLP). True Hearts NLP Finland Oy:ssä työskentelee nykyään kuusi henkilöä ja yritys on lupaavassa kasvuvauhdissa. Kokemusta ja osaamista 15 vuoden aikana on kertynyt. Yritys on nykyisin Suomen arvostetuin ja ammattitaitoisin NLP valmennusyhtiö ja tämä ei ole ihme sillä intohimo, rakkaus ja inhimillisyys välittyy aidosti niin valmennuksissa ja koulutuksissa.

Valmennuksissa ja koulutuksissa tuetaan ihmisen omaa tietä ja ihminen tulee ymmärretyksi, nähdyksi, kuulluksi, hyväksytyksi ja rakastetuksi juuri sellaisena kuin hän on, aitona omana itsenään. ”Olen tässä, olen läsnä ja näen sinut”. Tuo aito kohtaaminen ja läsnäolo koskettaa ja pysäyttää! Nykyihminen on kiireinen ja paljolti suorittajakeskeinen. Yhä enemmän toimitaan autopilotilla ja unohdetaan kiireessä omat tarpeet ja yhteys omaan itseen. Yhteys omaan itseen voi jopa katketa kokonaan stressissä ja kiireessä. Aidon kohtaamisen ja läsnäolon kokeminen palauttaa yhteyden itseen ja omiin tarpeisiin. Samalla kun on läsnä itselleen on helpompi olla läsnä myös muille. Muuta tähän yhtälöön ei tarvita ja alat onnistua tavoitteissasi varmasti!

Reetalla on intensiivinen kyky olla läsnä ja kohdata ihminen juuri sellaisena kuin hän on. Hän on tutkinut omaa itseään vuosien varrella, oppinut, opetellut ja uskaltaa olla aidosti oma itsensä. Hän ammentaa aitoutta sekä intohimoa omista elämänkokemuksistaan. Reetta ja hänen yrityksensä tekee työtä kutsumuksesta. True Heartsin kutsumus ja intohimo koostuu rohkeudesta, innostavasta drivestä, motivaatiosta, halusta kohdata ja tulla kohdatuksi aidolla sydämellä.

True Heartsia ohjaavat arvot:

truehearts-1.png

Kun ihminen saa osakseen kannustusta ja rohkaisua ja tulee nähdyksi, kuulluksi omana itsenään hänellä on käytössään koko maksimipotentiaalinsa ja hän voi hyvin. Hän uskaltaa olla aidosti se kuka on ja uskaltaa rohkeasti, kokeilla uutta, ilman epäonnistumisen pelkoa. Hän uskaltaa rohkeasti kokeilla erilaisia toimintatapoja, kyseenalaistaa, olla luova ja innostua hänelle merkityksellistä asioista. Tämä filosofia ohjaa True Heartsin kaikkia toimintoja ja tekemistä arjen tasolla, joka päivä. Tämä on True Heartsin tavoite heidän omassa organisaatiossa ja heidän kaikkien asiakkaiden kanssa.

http://www.truehearts.fi/