Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Valmennustalo Virta

Valmennustalo Virta – Virtaa työelämän vuorovaikutukseen! 

Valmennustalo Virta on oululainen vuonna 2009 perustettu yritys, jonka intohimona on valmentaa työyhteisöjä huipulle. Valmennustalo Virran koulutuskokonaisuudet jakautuvat kolmeen pääkategoriaan: asiakaspalvelukoulutuksiin, työyhteisötaitojen kehittämiseen sekä esimiesvalmennuksiin.

Vuorovaikutustaidot – avain toimivaan työyhteisöön!

Osaava ihmisten johtaminen on työyhteisölle huikea pääoma! Henkilöstön tehokkaat työyhteisötaidot ja toimiva yhteistyö säästävät selvää rahaa. Ammattitaitoisesti hoidetut asiakaskohtaamiset lujittavat asiakassuhteita. 

Missiomme on auttaa työyhteisöjä toimimaan tuloksellisesti ja asiakaslähtöisesti niin, että henkilöstö voi olla aidosti työpaikastaan ylpeä. Valmentavalla johtamisella rakennetaan toimiva työyhteisö, johon on ilo sitoutua. Hyvinvoiva ja vastuullinen henkilöstö työskentelee tehokkaasti.

Asiakaslähtöinen työote synnyttää aitoa ammatillista yhteistyötä ja rakentaa talon mainetta. Kaikkeen tähän tarvitaan nykyaikaisia ja tehokkaita ammatillisia vuorovaikutustaitoja. Niitä voi oppia mielenkiintoisella, hauskalla ja syvällisellä tavalla. Sitä varten me teemme työtämme – suurella sydämellä ja ilolla!

Virran kokeneet kouluttajat

Valmennustalo Virta Oy:n osaavat ja kokeneet kouluttajat ovat Teija Mykrä ja Sirpa Puolakka. Teija on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaine puheviestintä. Teijalla on kokemusta työelämän viestintävalmentajana vuodesta 1996 lähtien. Sirpa on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja sosiaalipsykologi. Kokemusta työyhteisövalmentajana Sirpalla on vuodesta 1999 lähtien.

Intohimona työyhteisöt ja yrittäjyys

” Ihmisillä on valtava tarve tehdä työnsä hyvin. Haluamme auttaa jokaista työntekijää, asiantuntijaa tai esimiestä löytämään omat voimavaransa ja antamaan parhaan itsestään. Pidämme ihmisistä. Merkityksellisten ja henkilökohtaisella tasolla kolahtavien koulutustapahtumien rakentaminen on meille unelmatyötä. Kun onnistumme, työ antaa itselle euforisen virtapiikin, jota haluaa aina vaan lisää.”

Teija Mykrä ja Sirpa Puolakka