Ylatunniste.jpg

Vallox Oy – Hyvä ilma sisälläkin

Vallox suhtautuu inhohimoisesti sisäilmaan, sillä onhan puhdas hengitysilma perusedellytys terveydelle ja jaksamiselle. Ja kun ihmiset viettävät ajastaan keskimäärin 90 % sisätiloissa, on sisäilman laatu merkittävässä asemassa, vaikka siihen ei monesti kiinnitetä huomiota – ainakaan ennen kuin tulee ongelmia.

Me Valloxilla valmistamme ilmanvaihtolaitteita pääasiassa asuntoihin, ja haluamme lisätä sekä hyvinvointia että asumismukavuutta huolehtien sisäilman raikkaudesta ja puhtaudesta hiljaisesti, huomaamattomasti ja lisäksi mahdollisimman vähin kustannuksin. Vallox-ilmanvaihtolaitteen kautta asuintiloihin tuleva ilma on puhtaaksi suodatettua ja poistoilman lämmöllä miellyttävän tuntuiseksi lämmitettyä. Hyvä ilmanvaihto turvaa myös kodin rakenteiden pysymisen kunnossa ja säilyttää näin tuon useimmille elämän suurimman investoinnin arvon.

TyonTouhussa.jpgVallox on juuriltaan täysin suomalainen, ja edelleen koneet valmistetaan Loimaalla, Varsinais-Suomessa. Vallox on yli 40-vuotisen historiansa ajan ollut ilmanvaihtoteknologian kehittämisen pioneeri. Koska ilmanvaihdon tulee olla aina päällä, olemme halunneet koko ajan parantaa myös ilmanvaihtolaitteidemme energiatehokkuutta.

Ilmanvaihtokoneidemme lämmön talteenottokyky onkin niin hyvä, että pääsääntöisesti ulkoa tulevan raittiin - ja Suomen oloissa pitkän aikaa vuodesta myös kylmän - ilman lämmittämiseen riittää asunnon poistoilmasta talteen otettu lämpö.

Energiatehokkuus ei ole eduksi vain asukkaiden kukkarolle, vaan vastaa myös tahtoomme toimia ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti. Tuotteidemme laadusta kertokoon se, että niiden käyttöikä voidaan mitata kymmenissä vuosissa. Ilmanvaihtokoneidemme luotettavuus ja helppokäyttöisyys ovat sydäntämme lähellä. Uusimpien ilmanvaihtokoneidemme etäohjausmahdollisuus ja sisäänrakennetun kosteusanturin ohjaama automaattinen ilmanvaihdon tehon säätö ovat jälleen uusia edistysaskeleita sitä kohti, että Vallox-kodissa voi huoletta nauttia raikkaasta sisäilmasta.

Vallox on puhtaan ja raikkaan ilman koti. Ja koti, jossa on Vallox, on terveellinen ja viihtyisä koti.

www.vallox.com

Alatunniste.jpg