UGmore tarjoaa urheilu- ja viihdealojen staroille mahdollisuuden ansaita tuloja vastineeksi ainutlaatuisesta sisällöstä, jota starat jakavat yksinoikeudella faneilleen kehittämässämme PEEK-mobiilisovelluksessa. Fanit saavat pientä kuukausimaksua vastaan juuri heille räätälöityä sisältöä suoraan idoleiltaan ja pääsevät näin lähemmäs starojaan. ”You Get More” on sovelluksemme slogan, joka lupaa asiakkaillemme enemmän. Myös me palveluntarjoajana olemme voineet lunastaa itsellemme tämän lupauksen.

Laulajanakin kunnostautunut toimitusjohtajamme Toni Eurasto perusti yrityksen vuonna 2013 seurattuaan läheltä artistikollegojensa kamppailua toimeentulosta. Staroilla on runsaat fanikannat, joista fanaattisimmat haluavat saada kaiken irti idoleistaan. Perinteisissä sosiaalisen median kanavissa fanit eivät useinkaan saa staroiltaan henkilökohtaista sisältöä, saati suoraa kontaktia heihin. Starat puolestaan eivät tienaa näissä kanavissa, jolloin myöskään sisällön tuottamiseen ei jakseta panostaa. PEEK motivoi staroja tuottamaan korkealaatuista sisältöä aivan uudenlaisen ansaintamallin kannustamana. Ansaintamalliin voidaan liittää myös hyväntekeväisyys.

Intohimo on tuotettamme kannatteleva teema. PEEKin tekevät fanit, starat ja UGmore yhdessä. Jokaista näistä osapuolista tarvitaan, ilman yhtä ei ole toista. Jotta sovelluksemme voisi tarjota parastaan, edellyttää se jokaiselta osapuolelta intohimoista suhtautumista omaan asiaansa. 

Sovellus on jo pilotoitu lupaavin tuloksin Espanjassa, Italiassa ja Suomessa. Haemme parhaillaan lisärahoitusta, jonka turvin voimme laajentaa markkina-aluettamme ja tehdä viime silaukset sovelluskehityksessä. 

Usko PEEKin kaltaisten fanipalvelujen kasvavaan tarpeeseen, mielenkiinto alaan ja uteliaisuus ajavat meitä eteenpäin, välillä jopa hullun rohkeasti. Emme pelkää kokeilla tai astua harhaan. Tavoitteen siintäessä kirkkaana horisontissa, nautimme tietoisesti tästä antoisasta matkasta. 

www.peekstars.com, www.ugmore.com

FundedByMe_main.png