Jooga.PNG

Tmi Niinankaa

Niinankaa on tuusulalaisen Niina Sjöblomin perustama toistaiseksi yhden naisen yritys, joka tarjoaa yksityisille ja yrityksille hyvinvointipalveluita. Toimialaan kuuluvat niin jooga kuin yksilö valmennus ja erilaisten tehtävien, kuten projektiavun tai muiden yritystoimintojen palveluiden tarjoaminen.

Yritys on perustettu 2016 ja ajatus oman yrityksen luomisesta syntyi kun kolmannen lapsen syntymän jälkeen ei ollutkaan enää työpaikkaa, johon palata. Oli valittava työelämälle uusi suunta.

Niinan tarina:

Missioni on tuoda ihmisten arkeen pysähtymishetkiä, rauhoittumista, tasapainoa sekä voimaantumista.

Kolmen lapsen äiti, vaimo, ystävä ja nyt myös tuore yrittäjä, jonka ammatillinen tausta on liikemaailman puolelta, hän on työskennellyt aikaisemmin vaativissa hallinnon työtehtävissä. Viimeisin työpaikka Elämäntaidon Valmennusakatemiassa vei mukanaan pehmeämpiin arvoihin ja uuteen ajatusmaailmaan. Uudet arvot ja ajatusmaailma synnytti myös ajatuksen yrittäjyydestä. Joogaohjaajaksii Niina kouluttautui kolmannen lapsen synnyttyä, hän on Yoga Alliancen sertifioima RYT200 ohjaaja.

Ohjaan joogaa sekä joogastudioille, crossFit saleilla sekä yritysten toimitiloissa. Joogan avulla auttaa ihmisiä pysähtymään tähän hetkeen. Löytämään sisäisen rauhan ja tasapainon.

Niinan omaan elämään jooga on kuulunut 10 vuotta ja hän on matkanvarrella kokeillut monia eri joogatyylejä. Niina kannustaakin ihmisiä kokeilemaan erilaisia lajeja ja joogatyylejä, jotta löytyy se joka toimii itselle parhaiten. Pääasia on ihmisten hyvinvointi. Yrittäjyys oli valinta, jota olin miettinyt pitkään. Yrittäjyydessäni yhdistin kaikki aikaisemmin oppimani ja pääsen tekemään monipuolisesti käytännönläheistä työtä ja ennen kaikkea auttaa ihmisiä, joka joogan avulla tai projektiavun kautta.

Intohimoisella yrityksellä on yrittäjä, joka tekee työtä täydellä sydämellä. Intohimoisella yrityksellä on aina visioita ja tavoitteita vuosiksi eteenpäin. Intohimoisen yrityksen toiminta näkyy tavassa tehdä asioita omalla tavallaan. Intohimoinen asenne ilmentyy työnilona ja positiivisessa tekemisen meiningissä. Intohimoinen yritys tekee omaa juttuaan ja keskittyy siihen.

http://www.niinankaa.com/