TIETOKAUHA OY - INTOHIMOLLA TALOUSHALLINTOA

Intohimoinen yrittäjä tarvitsee kumppanikseen intohimoisen taloushallinnon osaajan. Taloushallinto ei ole vain verottajan vaatimia ilmoituksia, se on tärkeä osa yrityksen menestystä. Se on yrittäjän työkalu oman yrityksen tilanteen seuraamiseen, se on apuväline päätöksentekoon.

Tietokauha Oy on 35 -vuotias tilitoimisto, joka on aina toiminut yrittäjän kumppanina taloushallinnon suunnittelussa ja taloudellisten raporttien tuottamisessa jokaisen yrityksen omiin tarpeisiin. Meidän tehtävämme on tuottaa yrittäjälle selkeää tietoa nopeasti. Suhtaudumme yrittäjien tarpeeseen tosissamme ja teemme kaikkemme sen eteen, että yrittäjällä on hyvä ja luotettava olo sekä mahdollisuus panostaa siihen työhön mitä hän osaa parhaiten eli kehittää omaa yritystään. Sähköinen taloushallinto ja sähköiset palvelut ovat mahdollisuuksien maailma, jossa elämme ja johon panostamme.

tk2.jpg

Työntekijöiden intohimoa omaan työhönsä kuvastaa myös se, että marraskuussa 2015 yrityksen kolme työntekijää Mari Viertola, Jani Kantola ja Maarit Kiili ostivat yrityksen liiketoiminnan itselleen yrityksen perustajien jäädessä eläkkeelle. Pitkäjänteinen työ taloushallinnon parissa sai jatkajat.

Työtyytyväisyys – Asiakaslähtöisyys – Luotettavuus – Osaaminen.
Siinä on arvot, joiden mukaan me elämme. Arvot, jotka eivät ole vain sanahelinää, vaan jotka on juurrutettu kaikkeen yrityksen toimintaan ja tekemiseen. Tietokauha on asiakkailleen kumppani, mutta myös hyvä työyhteisö, jossa on mukava tehdä töitä. Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen jatkuvasti. Työllistämme tällä hetkellä 18 henkeä ja tarkoituksemme on kasvaa edelleen. Intohimoinen suhtautuminen työhön ja oman osaamisen kehittämiseen on se valttikortti, joka meillä on käsissämme ja jonka ansiosta asiakkaamme saavat parhaan tilitoimiston palvelukseensa.

tk1.jpg

Taloushallinto ei ole todellakaan vain tylsää numeroiden pyörittelyä, se on mahdollisuuksien maailma, jossa jokainen voi kehittää itseään niin paljon kuin haluaa.

http://www.tietokauha.fi/