Tekmil Oy

Kuinka yritykseen, jossa työskentelee, voi rakastua?

Sari ja Zoran (1).png

Yhteen hiileen puhaltaen ja Tekmilliä eteenpäin luotsaten Sari ja Zoran Kanti-Paul

Tekmillin valloittava toimitusjohtaja Sari Kanti-Paul tekee työtään täysillä, koko sydämestään. Hankkeeseen lähtiessään hän elää ja hengittää vain sille. Vuonna 2005 perustetussa kielikoulutuksia ja liike-elämän kulttuurivalmennuksia sekä käännös- ja oikolukupalveluja tarjoavassa Tekmillissä haastetaan perinteinen suomalainen opetustyyli ja tapa tehdä businesta. Yrityksen missiona on jättää laadukas jalanjälki suomalaiseen koulutuskenttään. Tekmil opettaa asiakkaitaan ymmärtämään, vakuuttamaan ja saamaan aikaan konkreettista muutosta heidän toimintaympäristössään. Yritys tarjoaa parempaa asiakaspalvelua ja uusia koulutusmenetelmiä ja rekrytoi alansa parhaat kouluttajat. Yrityksen perustajajäsenten, australialaissyntyisen Zoranin ja suomalaisen Sarin tämän vaihto-oppilasvuonna kehittynyt rakkaus tekee oman pikantin lisänsä yrityksen menestystarinaan.

Intohimolla johdetussa yrityksessä myös työntekijät voivat hyvin. Onnistumiset palkitaan ja niitä juhlitaan yhdessä. Yrittäjäpariskunnan oma esimerkki työn tekemiseen sitouttaa niin omat työntekijät kuin yhteistyökumppanit. Tekmillin myyntijohtaja Taria Kossila ihmettelee, kuinka työnantajan yritykseen voi rakastua, kuin se olisi oma. Omiksi valttikorteikseen Sari kertoo aitouden ja rehellisyyden. Sitkeä ja periksi antamaton myyntinainen ei usko numeroilla johtamiseen vaan ihmisiin ja intohimoisen tekemisen voimaan. Kun on vahva luottamus siihen, että on hyvä tuote, hyvä palvelu ja upeat ihmiset sitä toteuttamassa, näkyy tulos vääjäämättä myös viivan alla. ”Kun sä olet sitä mitä kerrot, palvelun ostaminen on helppoa.” Asiakkailta tuleva välitön palaute saa Sarin rakastamaan työtään. Yritys voi aidosti auttaa asiakkaitaan. Vaikka työpäivät voivat yrittäjällä venyä, tulee energia hyvistä asiakas- ja yhteistyökumppaneiden kohtaamisista.

Kouluttajataustainen pariskunta lähti yritystoimintaan asiakkaiden kannustuksesta, vailla yrittäjätaustaa tai esikuvia. Alussa oli vain kaksi ihmistä, kaksi kännykkää ja yksi kalenteri. Nyt Tekmil on yksi Suomen suurimmista alan toimijoista. Laadukas jälki ja rakkaus tekemiseen ovat ajaneet eteenpäin yrittäjäpariskuntaa ja tänä päivänä yritys työllistää jo yli 120 henkilöä. Perheyrittäjyydestä tuli elämänvalinta, johon Sari miehineen hurahti kunnolla. Roolit olivat alusta lähtien selvät: Sarin ollessa ihmisjohtaja on Zoran puolestaan it-puolen guru. Nyt, lähes 11 vuotta myöhemmin, kumpikaan ei enää muista, millaista on olla ‘normaaleissa’ töissä.

www.tekmil.com