TEAM SIMISAMI OY"Jos ei mitenkään, niin jotenkin"

Vuosi oli 2000 kun nuori Dj päätti lähteä isolle kirkolle, pakkasi kaiken mitä omisti autoon, vuokrasi kellarista varastohuoneen Oulusta ja muutti siihen tuntematta Oulusta ketään. Nuortamiestä jännitti pirusti kun sai viikonlopun eli yhden mahdollisuuden näyttää osaamisensa legendaarisessa Wanhassa HulluPorossa Levillä... "Voi tätä tehdä toisellakin tapaa kun kerta täällä ollaan, niin tehdään täysillä, anna kaikkesi! Jos tätä ei muut tee näin, niin tee ite..." Siitä se sitten lähti :)

Aluksi toiminimellä painettiin keikkaa ja viihdytettiin kaikkia, säästettiin sukan varteen kaikki ja niillä rahoilla laajennettiin ja hankittiin kalustoa. Pystyimme myös  auttamaan muille keikkoja ja keksittiin uusia hullutuksia ja oltiin mukana kaikessa vaikkein aina leivän päälle mitään tullutkaan. Ajattelumalli on aina ollut, että kyllä se vielä joskus tulee takaisin kun autat muita, niin suakin jeesataan.

Pikkuhiljaa alkoivat asiakkaat nähdä pikkufirmassa potentiaalia, sillä uskolla sekä tiimin kanssa tekemällä laajennettiin palveluja ja tehtiin itse lavasteita, asuja jne. Loistavia yhteistyökumppaneita alkoi löytyä, asiakkaat tilasivat isompia juhlia ja pystyimme välittämään muidenkin ohjelmia eri tapahtumiin ja ympäri Suomen. Nöyrästi mentiin, palveltiin ja tehtiin kaikkemme asiakkaiden toiveiden ja budjetin mukaan, jotta voisimme toteuttaa heidän muitakin juhlia ja tilaisuuksia, kuten tänäkin päivänä.
areena.jpg
Nyt toimimme valtakunnallisesti ja edelleen on väkemme viihdyttämässä Wanhassa HulluPorossa :) Saamme palvella valtakunnallisia ketjuja, tuottaa kiertueita, viihdyttää ravintoloissa ja suurimmilla festivaaleilla. Annamme asiakkaille elämyksiä yritysjuhliin, yksityistilaisuuksiin ja kehittelemme omia ohjelmia ja tuemme esiintyjiämme, samalla kun autamme muille viihdyttäjille keikkoja ja töitä. On upeaa olla tuottamassa jo neljänsiä Valtakunnallisia Yrittäjäpäiviä, avata kauppakeskuksia, järjestää tilaisuuksia mm. Hartwall Areenalle ja saada tehdä työtä missä voi työllistää ja saada ihmiset iloisiksi.
sali 2.jpgsali.jpg
Tuotamme erikokoisia juhlia, tapahtumia, kiertueita, kauppakeskusohjelmia, festivaaleja. Markkinointi lisääntyy ja mukana promootiot, menekinedistämiset, graafinen suunnittelu ja kokonaisvaltainen toteutus. Ohjelmavälitys, ohjelmapalvelut, ohjelmatuotanto ja uutuuksien luonti.
12108297_993538570712700_3732113802076353509_n.jpg

Tänä päivänä päällimmäisenä on se, että anna hyvän kiertää, auta muita yrittäjiä ja suosittele toisia. Emme alussa kartoittaneet kilpailijoita, kartoitimme yhteistyökumppaneita. Kyllä kaikille samalla tavalla toimiville yrityksille töitä riittää, kunhan ajattelee ensin asiakasta, henkilökuntaa ja itseään. On ilo tehdä töitä ja jakaa vastuuta loistavan ja luotettavan tiimin kanssa upeille asiakkaille.

"Yrittäjä ei ole mikään kone, sitä pitää huomioida, mutta yleensä sen huomaa vaan toinen yrittäjä"

http://simisami.com