Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Tapahtumantekijät Oy

Tapahtumantekijät Oy – Pysyvää, voimakasta halua

Suomalainen käyttää harvoin sanaa "intohimoinen". Vaikka Koskelan Jussi tunsi varmasti sekä vimmaista intoa että polttavaa himoa raivatessaan pappilan suota pelloksi, tuskin kenelläkään tulisi mielenkään kuvata häntä intohimoiseksi.

Sanakirja määrittelee intohimon tavalla, joka istuu paremmin suomalaiseen mielenlaatuun: intohimo on pysyvää, voimakasta halua. Tällaista on myös Tapahtumantekijöiden intohimo.

Tapahtumantekijät_Oy.png

Pysyvä

Ei käy kieltäminen, etteikö mukana olisi ollut myös valtavasti paloa ja vimmaa, kun kolme Turun kauppakorkeakoulun kasvattia löivät kuokkansa suomalaisten kohtaamisten suohon 80-luvulla ja alkoivat alan pioneereina määrätietoisesti muokata sitä. He ovat luotsanneet yrityksen läpi synkkien lamavuosien, huumaavien nousukausien ja teknologisen murroksen luoden uudenlaisia kohtaamisten muotoja ja löytäen mahdollisuuksia sieltä, mistä muut eivät ole osanneet niitä etsiä. Nyt, lähes 25 vuotta ja tuhansia tapahtumia myöhemmin, Tapahtumantekijät on vakavarainen ja menestyvä tapahtumatoimisto.

Voimakas

Tapahtumantekijät on pieni toimisto, joka tekee suuria asioita. Se on rakentanut rakkaalle isänmaalleen 90-vuotisjuhlat, vihkinyt juhlallisesti käyttöön kansallisesti merkittäviä kohteita, kuten Oikoradan, Allegro-junan ja Vuosaaren sataman ja sen suurin yksittäinen asiakas on ollut Kiinan kansantasavalta. Tapahtumantekijät on voittanut kotimaisia ja kansanvälisiä tapahtuma-alan kilpailuja sekä rakentanut asiakassuhteita, jotka ovat kestäneet katkeamatta yli 20 vuotta. Samaan aikaan se on elänyt todeksi suurta visiotaan: rakentanut intohimoisesti kohtaamisia, jotka muuttavat ihmisiä ja maailmaa.

Halu

Tapahtumantekijöiden intohimo on sen työntekijöiden intohimojen summa. Jokainen tapahtumantekijä suhtautuu työhönsä omistautuvasti ja kehittää osaamistaan joka ikinen päivä. Ei käskystä, vaan halusta. Universumin ytimessä on asiakas, jonka vuoksi tapahtumantekijät ylittävät esteet ja luovat rohkeasti uusia maailmoja. Halu saavuttaa asiakkaan tavoitteet on niin voimakas, että se saa tapahtumantekijät venymään äärisuorituksiin, vuosi toisensa jälkeen. Tapahtumantekijät kun viihtyvät toistensa kanssa poikkeuksellisen hyvin – työsuhteiden keskimääräinen kesto on yli 15 vuotta, mikä on nopeatempoisella alalla todella harvinaista.

www.tapahtumantekijat.fi