Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Taidetehtaan Tanssikoulu

Taidetehtaan Tanssikoulu

Intohimoa tanssin keinoin

Porvoolaisessa tanssikoulussa, Taidetehtaan Tanssikoulu Oy:ssä intohimo näkyy ja kuuluu sen rehtorissa, oppilaissa ja opettajissa. Rehtori, Hanne Kauppinen, on omalla intohimoisella, iloisella ja innostavalla asenteella oiva esimerkki siitä, että unelmiaan tavoitellakseen on tehtävä paljon työtä ja katsottava asiaa monelta eri kantilta. Hän on periksi antamaton ja raivaa tiensä tarvittaessa vaikka vuoren läpi. Hän on oman intohimonsa – tanssin tuonut perustamansa tanssikoulun myötä useiden porvoolaisten sydämiin. Hän on esimerkki henkilöstä joka on tehnyt paljon töitä oman unelmansa eteen hymy huulilla, selviytynyt erilaisista vastaan tulleista haasteista voittajana ja joka tekee työtä isolla sydämellä itsensä ja muiden vuoksi.

Taidetehtaan Tanssikoulu on rehtorinsa määrätietoisella ja intohimoisella asenteellaan kasvattanut tanssikoulun lajitarjontaa, tuntien, opettajiensa sekä ennen kaikkea oppilaidensa määrää vuoden 2007 perustamisvuodesta tähän päivään räjähdysmäisesti. Menestyvän ja kasvavan yksityisen tanssikoulun perustaminen on vaatinut paljon työtä, näkemystä, rohkeutta ja yrittäjyyttä. Taidetehtaan Tanssikoulu on loistava esimerkki intohimolla johtamisesta, ja siitä kuinka uskomalla itseensä, voi monien haasteiden siivittämänä pienestä yrityksestä kasvattaa menestyvän yrityksen taiteen alalla. Helposti ajatellaan, että tanssin kaupallistaminen vie taiteellisuuden mennessään, mutta Taidetehtaan Tanssikoulu on esikuva kaikille niille jotka asiaa kehtaavat epäillä.

Intohimo näkyy tanssissa, joka ilahduttaa, aktivoi ja kohentaa satojen lasten, nuorten ja aikuisten kuntoa, itsetuntoa ja mielialaa viikoittain. Tanssitunneilla huomioidaan jokainen oppilas yksilönä ja korostetaan jokaisen oppilaan vahvuuksia. Tanssikoulussa opetetaan lisäksi tapa- ja taidekasvatusta ja jokaisen yksilön kunnioittamista. Taidetehtaan Tanssikoulu kasvattaakin Porvoon seudun lapsia ja nuoria ja pyrkii herättämään heissä uteliaisuuden ja intohimon taidetta ja tanssia kohtaan. Tärkein tavoite onkin tanssinilo ja saada lapsi ja nuori tuntemaan itsensä tärkeäksi ja huomioiduksi, jotta vaikeissakin elämän vaiheissa tanssinharrastus olisi se pysyvä ja hyvä asia kasvavassa ja muuttuvassa kehossa ja mielessä.

http://www.taidetehtaantanssikoulu.fi/