Studio Flow & Go

Tarina intohimoisesta yrityksestä ja yrittäjyydestä

Tanssikoulu Studio flow & go on perustettu toiminimenä vuonna 2009 kahden nuoren loimaalaisen naisen intohimosta tanssiin. Upean Vesikoski- talon tiloihin ihastuminen ja halu uudistaa paikallinen, sekä lähialueen tanssitarjonta, ajoi aloittamaan ryhmäliikunta- ja tanssitunnit. Tunnit painottuivat oman esiintymisen ja liikekielen kehitykseen, sekä ammattimaiseen tuntirakenteeseen. Minua pyydettiin tuolloin mukaan ohjaamaan, sekä osaksi esiintyvää Impulse-tanssiryhmää. Parissa vuodessa Studio Flow & Go:n tapahtuma- ja pr-puoli kasvoi isommaksi. Ensin aloitettiin pienistä kauppa- promootioista, maistatuksista ja juonnoista. Sittemmin kuvioihin tuli isommat projektit ja kiertueet. Studio Flow & Go on ollut mukana monessa Loimaalaisessa tapahtumassa, sekä lukuisissa yritysten yksityistapahtumissa. 

Studio Flow & Go vaihtoi omistajaa kesällä 2014. Tahtomattani jouduin luopumaan paikasta, ihmisistä ja työstä, mitä kohtaan minulle oli syntynyt uskomaton tunneside. Kului puolivuotta, kun minua pyydettiin takaisin. Vaikka koin, että aikoinaan minua kohtaan oli toimittu väärin, en miettinyt kahta kertaa, vaan päätin lähteä uudestaan mukaan. Tie vuoden vaihteeseen 2016 oli melko kivikkoinen. Mietin useasti, onko tässä järkeä. Tuntui pahalta seurata sivusta, kun alkuperäinen imago, asiakaskunta, tunnelma ja kaikki se usean vuoden työ hiipui kasaan. Vuoden vaihteessa kartoitettiinkin tilanne, kuka olisi halukas ostamaan studion. Siitä se ajatus lähti. Ajatus, että olen ollut melkein seitsemän vuotta, enemmän tai vähemmän mukana luomassa paikallista tanssikulttuuria ja yritystoimintaa. Haluanko luovuttaa vai haluanko seurata sydäntäni, intohimoani. Valitsin jälkimäisen, otin hypyn tuntemattomaan ja aloin yrittäjäksi. Tällä hetkellä minulla on pieni yritys, pienellä paikkakunnalla, sitäkin suuremmalla sydämellä tarjoamassa lapsille, nuorille ja aikuisille tanssia ja esiintymiskokemuksia.

Vuosien varrella olen saanut tehdä töitä upeiden ihmisten kanssa, tässä intohimoisessa yrityksessä. Olen oppinut heiltä paljon työmoraalista ja yrittäjyydestä. Olen oppinut, mitä tarkoittaa tehdä työtä unelmien eteen ja saavuttaa ne. Olen oppinut nöyryyttä ja rohkeutta. Nykyään olen sitä mieltä, että hyville tyypeille tapahtuu hyviä juttuja ja niistä pitää olla ylpeä!

www.studioflowgo.fi