SPringHouset-large-63.jpg 

Kevätunelma nimeltä Spring House Oy

Valmentaminen on meille intohimo. Me haaveilemme ja inspiroidumme. Meillä on aina ollut unelmia, jotka ovat tuntuneet ensin jopa utopioilta. Spring Housessa unelmat on kuitenkin päättäväisesti muutettu tavoitteiksi ja toimintasuunnitelmiksi. Toisiamme rohkaisten menemme edeltä yksin ja poikkeamme näin tutulta polulta. Vain löytämällä uutta voimme olla valmennuskumppani, joka viitoittaa asiakkaansa menestyksen polulle.

Sinulla on yksi elämä – tee siitä arvokas

Menestys rakentuu merkityksellisyydelle. Meille merkitys on toisten auttamista. Inspiraatiomme lähde on valmennustyömme, jonka koemme oikeaksi ja tärkeäksi. Teemme arjessa asiakkaan kanssa asioita, jotka luovat arvoa myös laajemmin elämälle – ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä. Kun työntekijän omat arvot kohtaavat työn tavoitteen, on hän valmis antamaan parhaat taitonsa yrityksen käyttöön. Yhteisten ja jaettujen arvojen kautta syntyy myös tapa toimia työyhteisössä, innostus ja sitä kautta menestys. Sinäkin voit rakentaa menestyksesi merkityksellisyydelle – anna asioille lupa tapahtua. Sinullakin on yksi elämä, tee siitä arvokas.

Sydämellä huipulle

”Sydämellä huipulle”, kuuluu valmennustalomme sisäinen slogan. Intohimoista joukkuetta pitää rakentaa kokoajan – yhdessä. Se rakentuu kielenkäytössä, arjen eleissä, yhteisissä traditioissa ja symboleissa. Kannustamme toisiamme ja asiakkaitamme. Luotamme jokaisen yksilölliseen tapaan tehdä työnsä, yhteisten reunaehtojen puitteissa. Kevättalolainen nauttii oman liekkinsä loisteesta, mutta iloitsee kun saa innostamalla toisenkin liekin roihahtamaan. Annamme valomme loistaa. Puhumme selän takana hyvää.

Näemme mahdollisuuksia, emme esteitä. Uskomme positiivisen voimaan!

Olemme joukkue, jolla on yhteinen tavoite – haluamme voittaa. Minkä päätämme, sen myös teemme. Kasvamme yhdessä ammattilaisina ja ihmisinä. Uskomme, että työyhteisöä rakennetaan elämällä yhdessä – inspiraatio kumpuaa arvostuksesta.

Spring Housessa on aina kevät – uuden kasvun aika.

www.springhouse.fi