Otamme resursoinnin vakavasti

Istun hymy korvissa uuden työpöytäni ääressä. Hymyni tuntuu olevan liian leveä ja mietin, voiko työpaikalla olla oikeasti näin hyvä pöhinä. Vaihtaessani ajatuksia toisen uunituoreen silverbucketilaisen kanssa huomaan, etten ole ainoa, joka luulee hymyilevänsä hieman liian leveästi. Ensihavaintomme ovat vain vahvistuneet muutaman kuukauden aikana siitä, että Silverbucket ei vain tee oikeita asioita vaan tekee asioita oikein.

Silverbucket haluaa tehdä projektien resursoinnista miellyttävää ja tarjota siihen parhaan työkalun. Viisi vuotta sitten tällaista palvelua ei ollut markkinoilla ja kolme perustajaosakasta miettivät resursoidessaan silloisessa työssään: ”Hitto eikö resursointia tosiaan voisi tehdä paremmin.” Useiden pitkien keskusteluiden ja muutaman rohkaisevan oluen seurauksena
osakkaat hyppäsivät yrittäjän saappaisiin puhaltamaan Silverbucketin henkiin. Usko omaan tekemiseen on ollut vahva jo ensi hetkistä lähtien – vain muutama kuukausi aloituksesta oltiin puvut päällä esittelemässä ensimmäistä demoversiota.

Silverbucketissa ei jäädä laakereille lepäämään vaan kehitysideat ja kansainvälistyminen kuuluvat ja näkyvät päivittäisissä keskusteluissa. Nyt palvelun käyttäjiä on jo yli 7000 ja työkalua on käytetty melkein kolmessakymmenessä maassa. Tällä hetkellä resursoinnin ilosanomaa viedään kahdeksan henkilön voimin myös Ruotsiin ja Hollantiin. Tämä on vasta alkusoittoa!

Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä pääsemään eroon kankeista ja toimimattomista työkaluista. Emme halua vain myydä yrityksille vaan myös tukea heitä resursointihaasteissaan. Toimistossa onkin kaikunut lausahdus: “Frustration prevention since 2011.” Saammekin kiitosta erittäin nopeasta palvelusta ja olemme tästä erittäin ylpeitä. Tätä tukee asiakkaan antama palaute siitä, että olemme ihmisen kokoinen yritys.Habituksemme kahden kuukauden jälkeen: ”Hymymme ovat edelleen hieman liian leveät, elleivät jopa leveämmät!”

Silverbucketin parhaimmat käytännöt ja vinkit:
1. Pidä hyvää huolta henkilöstöstä ja asiakkaista. Onnistuminen seuraa automaattisesti.
2. Rohkeasti tulta päin! Mahdollisimman pian ulos kotipesästä tapaamaan asiakkaita, meillä ja muualla.
3. Asenne ratkaisee.

Intohimoinen yritys-kilpailu_Silverbucket.jpg

http://www.silverbucket.fi/