Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Siivouspalvelu Kota Oy

Siivouspalvelu Kota ANna Kotamäkii.png

Siivouspalvelu Kota Oy

Hyvän mielen siivouspalvelu

Siivouspalvelu Kota on pieni perheyritys, jonka suuri sydän sykkii Turulle ja sen lähialueille. Yritys tarjoaa luotettavaa ja ihmisläheistä palvelua arkesi avuksi. Yrittäjäpariskunnan unelmana on tuoda entistäkin enemmän iloa, välittämistä ja raikkautta omaan toimintaansa ja koko siivousalalle. ”Haluamme luoda työyhteisöä, jossa on helppoa ja mukavaa työskennellä ja jossa jokaisella on mahdollisuus olla oma itsensä.”

Annan mielestä intohimoinen yrittäjä antaa omalla esimerkillään mallia yritykseen sitoutumisesta, viestii innostusta ja uskoa vaikeissakin tilanteissa ja kannustaa myös muita samaan. Siten yhdessä tekemiseen kasvaa intohimo – intohimo kohti yhteisiä tavoitteita. Siivouspalvelu Kodan toiminnasta heijastuu vahva me henki: ”emme ole ihan perinteinen siivousfirma, vaan rakennetaan omaa tapaamme toimia: meillä saa hymyillä ja vaikka työ on välillä raskasta, me yritetään silti pitää yhtä ja tarttua tehtäviin hyvällä mielellä”. Tietty huolellinen pitää olla, vastuu täytyy ottaa ja omaa osaamista pitää kehittää niin, että asiakkaitten tilat pysyy kunnossa; kyllä se niin on, että siivous ei ole vaan puhtaanapitoa vaan kyllähän siinä asiakkaan omaisuus myös säilyttää arvonsa.

Anna Kotamäki kertoo, että omalla esimerkillään intohimoinen yrittäjä on sen intohimoisen toiminnan mahdollistaja. Viesti on, että meidän koko yritys on yksi iso tiimi, jossa jokaisella on oma tehtävänsä. Siispä myös kaikki mitä me saavutetaan on yhteistä menestystä. Jotta yhteisiä tavoitteita saavutetaan, pitää meidän mielestä yrittäjänä myös luoda sellaiset olosuhteet että työntekijä jaksaa niin henkisesti kuin fyysisesti. Yksi menestyksen avaimista Siivouspalvelu Kodalla on työhyvinvoinnista huolehtiminen. Konkreettisia toimia tähän heillä on käytössä moniakin, esimerkiksi työntekijöiden yhteiset aamupalat, joissa voi vapaamuotoisesti kertoa kuulumisia ja jakaa niin huolia kuin onnistumisiakin. Yritys tarjoaa myös vakituisille työntekijöille Pohjolan Ekstra Terveysturva vakuutuksen korvaamaan sairaskulut, mikä on saanut paljon kiitosta työntekijöiltä.

Anna muistuttaa, että yrittäjän ei kannata jäädä haasteidensa kanssa yksin – tai hävetä niitä. Ympärillä on tosi paljon osaamista niin työntekijöillä kuin yhteistyökumppaneilla – ”kysyvä ei tieltä eksy”. Hän kehoittaa rohkeasti hakemaan vastauksia ympäriltä.

www.siivouspalvelukota.fi