Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Savon Käpy Group Oy

Savon Käpy Group

Savon Käpy Group Oy - tapahtumatuotantoa, liiketoiminnan kehittämistä ja myynnin boostausta, sekä kontaktien yhdistämistä. Eli intohimoa ja iloa ihmisiin, toimintaa ja tuloksia tekemiseen. Yritys lähti liikkeelle vuonna 2015 pitkäaikaisesta haaveesta yhdistää osaamista, eri toimialoja sekä unelmien palasia ajatuksella "kaikki on mahdollista, luovuudesta, työn tekemisestä ja yhteistyökumppaneista se on vain kiinni!" Ja tietenkin kaikki alkoi kantapään kautta. 

Savon Käpy Group Oy syntyi savolaisista juurista ja sosiaalisesta elinympäristöstä, jossa kollegat, asiakkaat ja ystävät kyselivät vinkkejä, kontakteja, ideoita ja tekijöitä. Tästä sekamelskasta syntyi ajatus ja yritys, missä yhdistyy eri ihmisten kokemukset, ammattitaito, intohimo sekä ideat eri toimialoilta. Laaja kontaktiverkosto saatiin näin käyttöön ihan uudella tavalla, minkä myötä voimme toteuttaa erilaisia pieniä ja suuria unelmia, ja tuottaa muille iloa. Nuo muut ovat tietenkin asiakkaita ja yhteistyökumppaneitamme.

Huikeimpia tarinoitamme ovat olleet rokkiyhtyeen maailman korkeimman keikan mahdollistaminen Mt.Everestillä, teatteriproduktiossa mukana olo, teemoitetut tuote- ja palvelulanseeraukset, yritysjuhlat sirkusfanfaarein ja big bandin sävelin. Mitäs sanot hankefasilitoinnin toteutuksesta pelien maailmassa tai imagon uudelleen brändäys työpajana ja hyödyllisiä taitoja antavana koulutuksena? Savon Käpynä haluamme kasvaa ja kehittyä ja, jossa eri liiketoimet tukevat toisiaan. Intohimona on tarjota sellaista palvelua ja tuotantoa, mikä tuottaa WAU! -elämyksen asiakkaalle vaikkapa vain juontajan teema-asun muodossa.

Savon Käpy on perustettu luomaan ainutlaatuista ja asiakkaan näköistä tarinaa kävyn uusiutuvien siemenien tavoin, joka kerta. Savolainen sitkeys, sosiaalisuus ja huumorintaju ovat toimintamme energiaa. Luovuus, järjestelmällisyys ja ammattitaito ovat toimintamme ja onnistumisemme salaisuus. Mutta ei tämä yritys pelkästään savolaisuuteen pohjaa, on meillä töissä henkilöitä ihan ympäri Suomen, ja kuten sanottu, eri aloita. Näin voimme taata ja tarjota parasta palvelua sinulle ja yrityksellesi. Mahdottomastakin voi tulla mahdollista, kun on avoin, ja kunhan tuon suuren ajatuksen suunnittelee ja toteuttaa huolellisesti juuri oikeiden kumppanien kanssa. Me sytytämme intohimoa ja iloa ihmisiin, autamme heidän arjessa omalla työpanoksellamme, esim. palaveritarjoilujen tilaamisessa, oheisohjelman ja tekniikan tilaamisessa, markkinointikampanja, myynnin kasvu, sponsorihankinnassa tai tapahtumapaikan löytämisessä. Teemme markkinointia kadulla ja myyntiliidejä kauppajonossa. Me olemme valmiina auttamaan, siellä ja täällä, isommissa ja pienemmissä asioissa, asiakkaamme menestykseksi. Savon Käpy Groupissa teemme töitä Intohimolla, hymyllä ja taidolla. Siitä olemme ylpeitä. Tämä on meidän tapamme toimia, asiakkaidemme menestymiseksi. 

http://www.savonkapy.fi