Intohimosta ja rohkeudesta nousee tulevaisuus!

Intohimo ja halu tehdä ovat useimmiten ne tekijät, jotka siivittävät suuriin saavutuksiin. Rohkea Group Oy syntyi juuri tällaisesta intohimosta, palavasta halusta tehdä, auttaa kasvamaan ja kehittymään. Se ponnistaa intohimon lisäksi rohkeudesta, uskalluksesta kyseenalaistaa totuttua ja soveltaa perinteistä.

RohkeaGroup2.jpg

Rohkea Group Oy syntyi, kun pitkään yrityspankkiirina ja pk-yritysten asiakasvastaavana johtajana toiminut perustaja siirtyi muihin tehtäviin toimialan sisällä, mutta intohimo suomalaisen yrittäjyyden kehittämiseen ja tukemiseen jäi palamaan. Rohkea Groupissa ei puhuta joutavia yhteiskuntavastuusta tai yhteen hiileen puhaltamisesta, Rohkea Groupissa ollaan kädet kyynärpäitä myöten tekemässä sitä mistä muut puhuvat.

Rohkea Group Oy:n taustalla on puhtaasti intohimo kehittää yritysten ja yhteisöjen hallintoa ja sen prosesseja tehokkaammiksi, jotta nämä suomalaisen tulevaisuuden tekijät voivat keskittyä siihen, mikä on olennaista. Suomalaisessa yhteiskunnassa on aivan riittämiin yrittäjyyden esteitä ja haasteita, joten miksi niitä ei jätettäisi sellaisen tahon huomaan, joka tuntee koukerot ja kiemurat? Ja jos samalla vaivalla saadaan myös avattua jo olemassa oleva laaja kontakti- ja yhteistyöverkosto jokaisen pienenkin yrityksen käyttöön, niin miksipäs ei?

Rohkea Group nojaa toiminnassaan kahteen tukijalkaan, kehittämiseen ja kasvattamiseen. Näitä tukijalkoja edustavat Rohkea Innovations ja Rohkea Investments.

Rohkea Innovations on pienen yrityksen tai yhteisön hallinnon aisapari. Sen tehtävänä on etsiä tarvittavat kontaktit ja tekijät, ratkoa byrokratian kiemurat ja sparrata menestyksekkäästi myyntiä, asiakkuuksien hallintaa ja johtamistyötä. Se on juuri se vastaväittäjä, jota yrittäjä kaipaa ideoidensa jalostamiseksi ja eteenpäin viemiseksi.

Rohkea Investments taas keskittyy mikro- ja pienyrityssektorin rahoituksen kumppanuuksiin ja mahdollistaa liiketoiminnan kehittämisen. Se tekee suoria pääomasijoituksia mikroyrityksiin, mutta sen pääasiallinen vahvuus on rahoituksen kumppanien löytäminen ja rahoituksen rakenteen kehittäminen.

www.rohkeagroup.fi