Intohimomme on teollisuuden työturvallisuuden nostaminen seuraavalle tasolle

R-taso Oy on teollisuuden kulkutieratkaisuiden ja hoitotasojen 3D-suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut asiantuntija sekä turvallisen työympäristön edelläkävijä. Vahva panostuksemme digitalisointiin ja laatuun, työturvallisuuden asiantuntijuus sekä modulaarinen tuoterakenne varmistavat tehokkaan ja laadukkaan palvelun sekä lopputuotteet. R-tason modulaarisia tuotteita ovat mm. hoitotasot, portaat, porrastornit, säiliöportaat, tikkaat, kaiteet, turvaportit ja valotolpat.

Keskipisteessä asiakaskokemus

Vaadimme palveluprosessiltamme paljon päästääksemme asiakkaan helpolla. Olemme kumppani alusta loppuun saakka: suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme asennusvalmiit ratkaisut huomioiden koko teollisen elinkaaren. Ratkaisemme teollisuuden kulkuteihin ja hoitotasoihin liittyvät tarpeet älykkäästi ja asiantuntevasti – yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen. 3D-suunnitteluosaamisemme ansiosta modulaarisista rakenteista koostuva kokonaisuus on aina kohteen vaatimusten mukaan räätälöity ja täyttää turvallisuusstandardien vaatimukset. Palveluvalttimme on ripeys ja varmuus – pystymme nopeisiin toimituksiin ja herkkään reagointiin tilanteessa kuin tilanteessa.

RTasokuva2.jpg

Uudet teknologiat luovat mahdollisuuksia

Olemme intohimoisia virtuaalisen todellisuuden hyödyntäjiä. Käytämme uusia teknologioita edistääksemme työturvallisuutta sekä parantaaksemme asiakaskokemusta. Uudet teknologiat edistävät ennen kaikkea ennakoivaa työturvallisuutta nostaen asiakkaan entistä paremmin palvelun keskipisteeksi. Käytössämme olevien 3D-luolan sekä Oculus Rift -lasien ansiosta kohteen turvallisuuskysymyksiä voidaan ratkaista tehokkaasti jo suunnitteluvaiheessa.

Turvallisuuden edelläkävijä

Suhtaudumme tinkimättömästi teollisuuden työturvallisuuteen. Teemme jatkuvaa yhteistyötä korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten kanssa edistääksemme turvallisuutta ja työviihtyvyyttä teollisessa ympäristössä. Toimimme asiantuntijana ja Suomen edustajana kansainvälisessä ISO-standardityöryhmässä. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja etupainotteista. Palvelukonseptimme on ainutlaatuinen ja mahdollistaa vaativat suunnitteluratkaisut kustannustehokkaasti ympäri maailman. Kun asiakkaamme kohtaa kulkuteihin liittyvän haasteen - olemme luultavasti jo ratkaisseet sen.

RTasokuva1.jpg