Pulse247 

Pulse247 nimi juontaa juurensa internetin loputtomasta sykkeestä. Jatkuvasta kävijöiden ja asiakkaiden virrasta. Kauppaa käydään valon nopeudella kellon ympäri – 24/7 eikä rajoja ole. Internet on vapaan markkinatalouden huipentuma. Pörssiäkin sekopäisempi kapitalismin luomus, jossa jatkuva muutos on pysyvä olotila. Se on maailma, jossa me olemme kuin kalat vedessä.

Internet, omalla tavallaan 2000-luvun versio torikaupasta, on kiehtova. Ehkä siksi, että tulemme toisenlaisista ympyröistä: Kainuun metsissä, matalassa sykkeessä elämä on toisenlaista – yksinkertaista ja kiireetöntä. Täällä ajatus saa lentää vapaasti ja luovuus puhkeaa kukkaan. Hiljaisuudesta kumpusi myös ajatus maailman helppokäyttöisimmästä verkkokaupasta – MyCashflow’sta.

Meille verkkokaupassa ei ole kyse rakettitieteestä. Se on itse asiassa hyvin yksinkertaista, kun työkalut ovat kunnossa ja nämä työkalut, niiden kehittäminen ja asiakkaidemme palveleminen ovat kaikkien työntekijöidemme intohimona.

Tämä intohimo näkyy kaikessa mitä teemme ja siksi MyCashflow on tänä päivänä suosituin kotimainen verkkokauppaohjelmisto, jonka avulla jo yli 1500 yritystä pyörittää verkkoliiketoimintaansa. 

http://www.mycashflow.fi