Prove Expertise Oy

Intohimosta bugien metsästykseen, jotta sinä saisit loistaa!

Uskotko, että kenenkään ei tarvitse alistua käyttämään huonoa softaa, saati maksamaan sellaisesta? Usein sellainen pilaa koko pelin. Siksi työmme on metsästää liiketoimintaasi vaarantavat virheet, kun niiden korjaaminen on yhä nopeaa ja mahdollista. Oikein hoidettu testaus voi tehdä sinusta tähden ja tuotteestasi menestystarinan. Näin räväkästi alkaa Prove Expertise Oy:n verkkosivuston etusivu.

Prove Expertise Oy on yli 30 testausgurun talo, jonka liikevaihto ylsi vuonna 2015 n. 2,5 miljoonaan euroon. Ikää yrityksellä on jo 10 vuotta ja testausgurujen yhteenlaskettu kokemus alalta on yli 250 vuotta. Testausgurut kuvaavat toimintaansa seuraavasti: ”Jos haluat ylimalkaista konsultointia, unohda meidät. Me käärimme hihat ja teemme ehtaa testaustyötä. Todellisia tuloksia heti tänään. Ei siis muuta kuin yhteydenottolomake esiin ja me hoidamme loput.”

Proven räväkkä ulosanti on tehnyt yrityksen tunnetuksi läpi Suomen. Yrityksen ohjelmistotestaus.fi blogin lupaus kuuluu ”Näin teet paskasta softasta parempaa!” ja testauspaketeissa seikkailevat piirroshahmot. Asiakkaat kiittelevät Proven suoraa ja humoristista otetta sanoen muun muassa seuraavaa:” Provella on nuorekas, reipas ja innostava työilmapiiri. Töitä tehdään huumorimielellä, ammattiylpeydellä ja vahvalla tekemisen meiningillä. Provella onnistuneesti panostetaan tiimihengen ylläpitämiseen niin että kaikki gurut tietävät olevansa tärkeä osa testausammattilaisten organisaatiota!”

Suomen guruimmat ohjelmistotestaajat

Gurujemme työ on tehdä liiketoiminnastasi kannattavampaa, eli enemmän hilloa viivan alle. Hoidamme homman käärimällä hihat ja metsästämällä liiketoimintaasi vaarantavat bugit silloin kun niiden korjaaminen on nopeinta ja edullisinta. Oikein hoidettu testaus auttaa ohjelmistokehityksesi huipputuloksiin.

bughunt_figures.jpg

Pääkonttorimme löytyy Oulusta yhdessä testilabramme kanssa. Lisäksi toimimme aktiivisesti Helsingissä ja Tampereella. Jos haluat lähettää meille ruusuja tai tulla mätkimään toimitusjohtajaa pesäpallomailalla, osoitteemme on Kirkkokatu 8 A 3, 90100 Oulu.

Toimitusjohtajan draivilla fima kasvuun

”Toimitusjohtaja Antti Niittyviita on yksi upeimpia ihmisiä mitä tiedän. Hänen johdollaan Prove on noussut taloudellisesta ahdingosta yhdeksi Suomen tunnetuimmista ohjelmistotestaus -yrityksistä. Poikkeuksellinen toimitusjohtaja ja yrityksen persoonallinen tapa viestiä ei jätä varmastikaan ketään kylmäksi!” toteaa perusteluissaan yrityksen Inspired in Finland-tempaukseen ilmiantanut henkilö.

Antti_Niittyviita.jpg
http://prove.fi
http://ohjelmistotestaus.fi
www.testauskoulutus.fi