Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Poutapilvi Web Design

Palava halu tehdä asiat toisin - entistä paremmin

Me olemme Poutapilvi. Suunnittelemme, toteutamme ja kehitämme ainutlaatuisia verkkopalveluja 18 vuoden kokemuksella. 

Me olemme verkkostrategian asiantuntijoita, luovia ajattelijoita, päättäväisiä toteuttajia, visuaalisia suunnittelijoita, ohjelmoijia, kehittäjiä, edelläkävijöitä. Intohimoisia tekijöitä. Miksi emme olisi? Toimimme alalla, jota mielenkiintoisempaa on vaikea kuvitella.

Osana vauhdilla muuttuvaa maailmaa

Digimaailma nimittäin muuttuu jatkuvasti, ja muutoksessa mukana oleminen inspiroi meitä. Me palamme halusta tehdä asioita uudella tavalla ja entistä paremmin. Me haluamme ylittää muiden asettamat rajat ja ennakko-odotukset.

Samasta syystä rakensimme aikanaan myös ensimmäisen oman julkaisujärjestelmämme, ja myöhemmin toisen. Yksikään olemassa olevista ei ollut mielestämme tarpeeksi hyvä, joten teimme sellaisen kuin halusimme: monipuolisen, helpon ja miellyttävän käyttää.

Verkkopalvelu on menestystekijä

Alasta mielenkiintoisen tekee myös sen merkitys asiakkaidemme liiketoiminnalle. Verkkopalvelu on nykyään melko keskeinen osa sitä. Monissa tapauksissa myös se kaikkein tärkein.

Hyvä verkkopalvelu on paljon muuta kuin vain käyntikorttisivusto. Se on reaaliaikainen viestintäväline, väsymätön myyntimies, brändityökalu ja etänä toimiva asiakaspalvelukanava. Siksi se on myös meille niin iso asia. Juuri siitä syystä me pyrimme toteuttamaan mahdollisimman hyvin toimivia verkkopalveluja. Me nimittäin haluamme, että ne ihan oikeasti palvelevat 
asiakkaamme tavoitteita ja auttavat menestymään.

Motivoituneet tekijät, tyytyväiset asiakkaat

Me pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen. Siihen ei päästä, ellei jokainen meistä tekijöistä ole aidosti kiinnostunut asiakkaasta: huolestunut hänen ongelmistaan ja innostunut hänen tavoitteistaan. Siihen taas tarvitaan motivaatiota. Se ja intohimo - ne syntyvät työhyvinvoinnista. Siitä että meillä on kivaa ja rentoa, mielekkäitä työtehtäviä, rajattomasti kahvia, oma sauna ja hyvä porukka.

www.poutapilvi.fi

poutapilvi-tarina.png