Anni Järvenpää_PointBox.jpg Hiekkakakku_Kuuba.jpg

Point Box

intohimosta matkailuun ja markkinointiin

Point Box on matkailumarkkinointiin erikoistunut yritys. Koko idea yrityksestä perustuu lähtökohtaisesti intohimoon: sekä matkailua että markkinointia kohtaan!

Matkailu on yrityksen perustajan ja toimitusjohtajan Anni Järvenpään rakas harrastus, jonka kautta myös koko ala on tullut tutuksi. Majoituspuolelta myynnin kautta markkinointiin, ja sieltä vielä eteenpäin copywriteriksi legendaariseen ahvenanmaalaiseen laivayhtiöön Viking Lineen. Kun määräaikaisen työpestin jälkeen oli aika taas availla uusia ovia, olikin oman yrityksen perustaminen sitten kuitenkin se paras ratkaisu. Intohimona nimittäin Järvenpäällä on myös tahto auttaa muita sekä jakaa itse (kantapäänkin kautta saatua) tietotaitoa eteenpäin. Nyt siis Suomi nousuun ja yrittäjyys kunniaan: uusi matkailumarkkinoinnin yritys näki päivänvalon elokuussa 2014. Laaja osaaminen matkailualan prosesseista, lainalaisuuksista, lainsäädännöstä sekä toimivista ja toimimattomista markkinointitoimenpiteistä tarjoaa ainutlaatuisen palvelun alan yrityksille saman katon alta.

Koska koko toiminta perustuu intohimoon, on ajan hengessä mukana pysyminen harvinaisen helppoa: loma- ja työmatkoilla karttuneita kokemuksia alan palveluista sekä mainonnasta käytetään hyväksi asiakkaille suunnitelluissa toimenpiteissä.

http://pointbox.fi/