Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Oy Turun Metras LTD

Metras 2(1).jpg Metras 1(1).jpg

Oy Turun Metras LTD

Luonnollinen tie hyvinvointiin

Kakskerran Hirvilampi on luonnon ja metsän ympäröimä juhla-ja kokouspaikka, ainoastaan kivenheiton päässä Turun keskustasta. Hirvilammella järjestettävä Green Care toiminta on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua. Järjestämme ammattitaitoisen verkostomme kanssa työhyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen keskittyvää toimintaa tavoitteellisesti, vastuullisesti sekä ammatillisesti.

Merjan mielestä intohimoinen yritys on peräänantamaton hieman aikaansa edellä oleva ja aikaansa seuraava yritys, joka uskaltaa ottaa riskejä. Olen omassa yrityksen toiminnassani aina huolehtinut yrittäjävaistojeni toteuttamisesta ja hakenut toimintaani sellaisia muotoja, jotka mahdollistavat uudenlaista innovatiivista tapaa toimia, Merja kertoo. Tällä tavoin saadaan uutta kasvua ja mahdollistetaan yritykselle uusien asiakasryhmien kiinnostukset toimintaa kohtaan. Pitkän yrittäjähistoriansa aikana Merja on startannut satoja ihmisiä yrittäjiksi ja neuvonut heitä peräänantamattomiksi ja rokeiksi kokeilemaan uutta.

Merjan yrityksen Green Care toiminta auttaa asiakkaita yhdistämään omat perusasiat kuntoon; liikunta, luonto, lepo ja ravinto. Pitkänlinjan yrittäjänä Merja kokee innovatiivisella tavalla antavansa kaiken ikäisille ihmisille elämyksiä ja eväitä hoitaa omaa hyvinvointia luontoa apuna käyttäen. Merjan omasta intohimosta yrittäjyyteen kertoo se, että hän on ollut yrittäjänä vuodesta 1984 lähtien. Täytän 63 vuotta keväällä ja aion jatkaa toimintaani yrittäjänä Kakskerran Hirvilammella vielä pitkään sekä toimin aktiivisesti mukana käytännön työssä. Minulla on uutena innostuksen kohteena saada ulkomaisia turisteja suomalaiseen luontoon, Merja kaavailee tulevaa.

www.hirvilampi.fi
Facebook