Tiivis tiimityö edistää Mystesin kasvutarinaa

Mystes Oy on asiantuntijayritys, joka kehittää laajoja ja monimutkaisia yritysjärjestelmiä sekä
digitaalisia prosesseja. Pyrimme tekemään kehitystyöstä ketterämpää ja läpinäkyvämpää.
Intohimomme ammattiamme kohtaan näkyy ihmisiin uskomisen, innovoinnin ja ideoinnin,
jatkuvan oppimisen sekä innostavan yrityskulttuurin kautta.

Tiivistä tiimityötä ja ammatillista kasvua

Mystes on kasvanut tasaisella vuosivauhdilla perustamisvuodesta 2010 lähtien, johon olemme yltäneet panostamalla työntekijöiden hyvinvointiin, ammatilliseen kasvuun sekä innovatiiviseen ajatteluun. Me Mystesillä uskomme ihmisten aitoon intohimoon ammattiaan kohtaan, mikä näkyy sekä vastuun ottamisena että sen antamisena. Mystesläiset uskovat tiimityön voimaan ja tiimiläisten auttaminen on olennainen osa yrityksemme kulttuuria, minkä vuoksi toimintatapaamme kuuluu tiivis tiimityö eri muodoissaan. Jatkuvan oppimisen kannustamiseksi tuemme työntekijöidemme ammatillista kouluttautumista sekä tiedon jakamista tiimien välillä. Opittuja asioita pyritään hyödyntämään mahdollisimman nopeasti niin, että myös jokainen asiakas hyötyy niistä.

Innovointi ja työntekijöistä huolehtiminen toiminnan ytimessä

Startup tyyliseen kehittämiseen, ideointiin sekä innovointiin panostaminen on meille erityisen tärkeää. Tästä esimerkkinä voimme mainita itse kehittämämme analysointi- ja valvontatyökalun, jota ollaan hyvää vauhtia viemässä ulkomaille. Tämä on myös esimerkki siitä, ettei Mystesillä tyydytä kankeisiin toimintatapoihin, mikäli parempia on olemassa tai niitä voidaan itse kehittää.

Mystesin tarinaan kuuluu oleellisena osana huolenpito työntekijöistä ja heidän hyvinvoinnistaan. Tämän tuloksena yksikään taloon tullut työntekijä ei ole vielä vaihtunut perustamisvuoden jälkeen, vaikka kyseessä onkin yli 30 ITalan ammattilaisen talo. Haluamme tiimiin koostuvan mukavista ihmisistä, jotka ovat aidosti innostuneita ammattitaidostaan ja sen jatkuvasta kehittämisestä. Mystesin perustajat halusivat alunperinkin luoda yrityksen, jossa tekijöillä on mielekästä olla töissä ei pelkkää voitontavoittelu mielessä.

Kiinnostuitko Mystesistä? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

http://www.mystes.fi/

 mystes.JPG