Mirri Creative tuottaa ja kustantaa intohimolla ja ammattitaidolla

Kaunis kevätpäivä toi kolme oman alansa asiantuntijaa saman kahvipöydän äärelle. Sinä päivänä synnytettiin Mirri Creative, tuttavallisesti Mirri.

Laura Rautkallio-Salminen, lastenkulttuuriin keskittynyt tuottaja, muotoilija ja tiedottaja, Viivi Lehto-Peltomäki; lisenssibusineksen asiantuntija, muotoilija ja sarjayrittäjä sekä kuvittaja Sanna Pelliccioni perustivat yrityksen koska he halusivat tarjota vaihtoehdon suurille kustantamoille. Pieni ja mukautuva kustantamo on ketterä työväline reagoida ajan tarpeisiin kustantamalla laadulla kirjoja, joille on todellinen tarve. Mirri Creative kustantaa kotimaisten tekijöiden kirjoja pokkariformaatissa. Miksi pokkareita? Siksi, että sisältö ratkaisee ja on turhaa maksaa kovista kansista. Mirrin tavoite on saada tuote lähelle kuluttajaa.

Vuoden vanha yritys ei halua laittaa kaikkia munia samaan koriin, siksi kustannustoiminnan rinnalla nousujohteisesti tehdään myös tapahtumatuotantoa. Intohimoisesti lastenkulttuuriin ja lukemiseen suhtautuva Mirri Creative pyrkii tuottamaan sisällöllisesti laadukkaita tapahtumia laajan yhteistyöverkoston avulla. Lyhyessa ajassa Mrri Creative on tuottanut useita tapahtumia ja kustantanut seitsemän kirjaa.

9789526837116.jpg


Laurasta kasvoi Mirrin ensimmäisen vuoden aikana täysverinen yrittäjä ja Mirri Creativen toimitusjohtaja. Jopa siinä määrin, että yritys on nyt yksin Lauran. ”En voisi kuvitella tekeväni mitään muuta työtä nyt” sanoo Laura, joka on kulkenyt vivahteikkaan ammatillisen matkan tähän pisteeseen. ”Sisäinen yrittäjä on asunut minussa aina, siksi en kai koskaan ole oikein sopeutunut työyhteisöihin.” Yrittäjäperheessä kasvanut Laura meni naimisiin yrittäjän kanssa ja nyt on oma hetki kokeilla siipiä yrittäjänä. Mitään ei ole hävittävänä. ”Jokainen lasku, jonka kirjoitan tehdystä työstä on porras tikapuissa, jotka voivat yltää miten korkealle tahansa”.

<span class='skype_c2c_print_container skype_c2c notranslate'>1896904</span><span tabindex='-1' class='skype_c2c_container skype_c2c notranslate' id='skype_c2c_container' dir='ltr' onmouseover='SkypeClick2Call.MenuInjectionHandler.showMenu(this, event)' onmouseout='SkypeClick2Call.MenuInjectionHandler.hideMenu(this, event)' onclick='SkypeClick2Call.MenuInjectionHandler.makeCall(this, event)' data-numbertype='paid' data-ismobile='false' data-isrtl='false' data-isfreecall='false' data-numbertocall='+3581896904'><span class='skype_c2c_highlighting_inactive_common' dir='ltr' skypeaction='skype_dropdown'><span class='skype_c2c_textarea_span' id='non_free_num_ui'><img width='0' height='0' class='skype_c2c_logo_img' src='skypec2c://r/204'><span class='skype_c2c_text_span'>1896904</span><span class='skype_c2c_free_text_span'></span></span></span></span>_10154318216209488_5015881221205516910_n.jpg

http://www.mirricreative.com/