Kurvikkaille D-kupista alkaen

Sormet kulkevat pitkin pitsireunusta, tuntevat saumakohdat kuppikohdassa ja lopulta kaarituen ohjaavan otteen. Värit eivät ole perinteistä valkoista, ihonväristä tai mustaa, vaan joukossa vilahtaa pinkkiä, violettia ja sitä sinistä kaikissa muodoissa. Tällainen on Mervi Komulainen-Hornemanin, Lumingerie-yrityksen toimitusjohtajan arki. Tämä tyttö tekee työtä niiden tuotteiden parissa, joista hän tykkää. Lisäksi, kun yhtiökumppanina on oma aviomies, Mikko Horneman, ei työyhteisökään voisi olla hullumpi.

2008 tammikuussa polkaisi Mervi käyntiin projektin, joka lähti liikkeelle hääsuunnitteluiden lomassa. Mistä löydä hyvät, istuvat ja tukevat alusvaatteet elämäsi suurimpaan hetkeen? Varmasti muutkin painivat saman ongelman kanssa? Lumijoen yrittäjyyskoulutuksesta Mervi haki opit ja lähti tuumasta toimeen. Aluksi yritys pyöri kotoa käsin. Markkinointiin ei juurikaan ollut varaa laittaa rahaa. Kovalla työllä, erinomaisella asiakaspalvelulla sekä tuotevalikoiman monipuolisuudella Lumingerie nousi esiin tavallisten rintaliivikauppojen joukosta. Kun alusvaatelaatikot vyöryivät työhuoneesta eteiseen, makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen täyttäen jokaisen vapaan tilan, tuli aika muuttaa. 2010 alkaen toimitilat löytyivät Oulunlahden yrityskylästä aluksi 130 neliön kokoisesta tilasta, ja nyt 2015 tilaa löytyy jo tuplasti enemmän.

Nykyään Lumingerie tarjoaa verkkokauppana alusvaatteita naisille ja miehille, uima-asuja, shapewear-tuotteita, sukkatuotteita sekä isorintaisille mitoitettuja vaatteita. Päätuotteena ovat kuitenkin edelleen rintaliivit D-kupista ylöspäin.

Yrittäjäksi lähteminen ei aina ole helppoa, vaan se vaatii taustatutkimusta ja paneutumista siihen tuotteeseen, josta haluaa itselleen elinkeinon. Mervi sanookin, että: ”Ei kannata luovuttaa heti, vaikka alkuun näyttäisikin, ettei asiakkaita löydy. Luotettavuutta ja nimeä ei saa kuin ajan kanssa, ja ainoastaan tekemällä asiat hyvin. Nettikaupassa erotut palvelulla ja tarpeeksi erikoistuneella tuotevalikoimalla.”

http://www.lumingerie.fi/

lumingerie.JPG