LVI-Optimus Oy

Tänä vuonna seitsemättä vuottaan käyvä LVI-Optimus oy on Loimaalainen lvi-alan yritys, jonka pääperiaatteena on koko toimintansa ajan ollut työn laadun ja asiakaspalvelun korkea taso.

LVI-Optimus sai alkunsa alkukeväällä 2010 yrittäjän isän, Jaakko Koivusaaren jäätyä hyvin ansaitulle eläkkeelle tehtyään alalla mittavan uran. Nimenä toimi alkuun Putkiasennus Veljekset Koivusaari Oy, joka nykyaikaistettiin nykyiseen muotoonsa vuonna 2015.

Yrityksen koko olemassaolo on vietetty lama-ajan kourissa, mutta periksi ei ole annettu. Henkilöstö on kasvanut seitsemään lyhyessä ajassa. Kuulostaa toki pieneltä, mutta pitää muistaa että toiminta keskittyy pienelle paikkakunnalle.

Toiminnan skaalaa ei ole millään tavalla rajattu, repertuaariin kuuluu kaikki pienistä huoltotöistä aina suuriin hankkeisiin asti. Asiakkainamme on suuri osa Loimaan laaja-alaisesta teollisuudesta, Olemme omillamme myös maatalouden lvi-ratkaisuissa. Lisäksi kylpyhuone- ym. sisäremontit kuuluvat valikoimaan. Hoidamme tarvittaessa kaiken ”avaimet käteen” periaatteella, työt nopeutuvat ja asiakas säästää kustannuksissa.

Paikkakunnan urheiluelämässä olemme mukana usean lajin junioritoiminnassa sillä panoksella, kuin pienenä yrityksenä rahkeemme riittävät.

Yrityksenä meille on tärkeää, että jokaisen on mukava lähteä aamuisin töihin. Tiimihenki pyritään pitämään parhaalla mahdollisella tasolla ja asiat sovitaan porukalla. Kun työyhteisö voi hyvin, se heijastuu myös työhön ja asiakkaisiin. Kun me välitämme asiakkaistamme, asiakkaat välittävät meistä.

Pilke silmäkulmassa pitää aina säilyttää.

www.lvi-optimus.fi