Kokouskeskus Mauno Santtu Kiili.jpg

Kokouskeskus Mauno

Joustavasti yksilölliset kokouspalvelut

Kokouskeskus Mauno on turkulaisen valtiomiehen, presidentti Mauno Koiviston mukaan nimetty täyden palvelun kokous- ja kongressikeskus Turussa, Kupittaan rautatieaseman ja Helsingin moottoritien välittömässä läheisyydessä. Ydinajatuksena on yhdistää laadukkaat kokoustilat, henkilökohtainen palvelu sekä hyvä ruoka. ”Haluamme aina tarjota asiakkaillemme parasta laatua. Palvelumme on korkeatasoista ja tilamme ovat monipuoliset.”

Maunossa järjestät kätevästi ja laadukkaasti niin pienemmät kokoustapaamiset kuin suuremmatkin kongressi- ja seminaaripäivät. Meillä Kokouskeskus Maunon toiminnassa korostuu ennakoiva, yksilöllinen palvelumme, reagointikykymme ja proaktiivinen otteemme ja nämä takaavat, että asenteemme erottuu kokouskeskusten joukosta eduksemme. Palvelukonseptissa keskeistä on asiakkaan toiveiden kuuntelu sekä niihin vastaaminen räätälömällä ja olemalla joustava.

Santtu kuvailee, että intohimoinen yrittäjä on kunniahimoinen, rikkoo rajoja, toteuttaa omaa visiota eikä peesaa muita tekemisillään. Intohimoinen yrittäjä ei tee työtä työn takia. Santtu tekee tätä omasta yrittäjyyden palosta, halusta tehdä asiat omannäköiseksi omannäköisesti. Santtu korostaa, että yrittäjän oman asenteen voima on merkittävä yritystoiminnan kasvun ja menestyksen kannalta. Yrittäjä omassa toiminnassaan on innostunut ja luo hyvää fiilistä ympärilleen. Santun mottona onkin ”kun teet jotain niin teet täysillä”. Tämä yrittäjä suorastaan huokuu intoa ulospäin ja luo intoa myös ympärileen.

Kokouskeskus Mauno on onnistumut luomaan uudenlaisen ja järkevän kokoisen lounasravintolakonseptin, jollaista ei löydy toista - juuri järkevän kokoinen tämänkokoiselle markkina-alueelle. Yhtenä esimerkkinä intohimoisesta suhtautumisesta Santtu nostaa esiin Uittamon paviljongin. Kesäravintola, joka on perustettu käymättä edes paikanpäällä. ”Kyllä jokainen kunnianhimoinen ja intohimoinen yrittäjä nyt oman kesäravintolan tarvitsee”, hän heittää. Santtu kertookin, että intohimoisessa yrittämisessä on kyse siitä, että intohimoisesti luodaan uutta markkinaa ja uutta kysyntää. Kokouskeskus Mauno on onnistunut tässä. Yrittäjyys elää yrittäjyydestä ja kun yrittäjä voi hyvin niin yritykselläkin menee lujaa. Santtu muistuttaakin, että ’onnea ei voi ostaa’. Menestyksen avaimet ovat yrittäjän omissa käsissä.

www.mauno.fi