Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Kauneushuone Janiika

Kauneushuone Janiika

– koska ihan kiva ei riitä

InstagramCapture_e28cfdf5-5521-4083-9076-236ae2354ef9.jpgKauneushuone Janiika on yhden naisen yritys, joka tarjoaa rakennekynsi-, ripsienpidennys- ja kulmapigmentointipalveluita pienessä maalaiskylässä Riihikoskella. Kaikki alkoi vuonna 2010, kun vaihdoin aikuissosiaalityön meikkaaja-stylistin opintoihin ja tämän jälkeen paluuta ei ole ollut. 2011 alkuvuodesta kävin kynsimuotoilijan koulutuksen ja maaliskuussa perustin yrityksen ja aloitin vuokrapaikalla parturi-kampaamon yhteydessä tarjoten kynsi- ja meikkipalveluita. Samana vuonna suoritin myös ripsipidennyskoulutuksen.

Kauneushuone Janiika syntyi kesän 2012 aikana ja ovet avattiin elokuussa. Oma hoitola on ollut unelmien täyttymys ja olen voinut kehittää omaa osaamistani ja palvelutarjontaani haluamaani suuntaan. Koulutuksia on takana useita kymmeniä, ajettuja kilometrejä kymmeniä tuhansia ja tiedonjanoa ei saa sammumaan millään. Olen halunnut tuoda kaupunkimaista osaamista maalle ja tarjota asiakkailleni alan parhaat tuotteet sekä päivitetyn osaamisen.  Opiskelen koko ajan lisää kemiasta, hygieniasta sekä turvallisuudesta sillä työskentelen voimakkaiden kemikaalien kanssa ja koulutettuna ammattilaisena osaan tehdä työni mahdollisimman turvallisesti niin asiakkaan kuin itseni kannalta.

Kauneushuoneella on sen lyhyen historian aikana ehtinyt olla jo monenlaista palvelua. Ihan maanlaajuisestikin olen ollut ensimmäisten joukossa esim. Maxcara kestomaskaran sekä LashLoversin volyymiripsien kanssa. Myöskin Maxbrows 3D kulmapigmentointi-tekniikka on Auranmaalla uutta. Vaikka panostan uuteen, haluan myös että ikisuosikit, kuten ranskalainen geelaus tai klassiset ripsienpidennykset ovat laadukkaita ja kauniita. Tällä hetkellä olen aloittamassa kosmetologin opintoja sekä odottelen kevään koristelukoulutuksia. Myös aivan uusia tuotteita ja palveluita on luvassa.

Mitä on intohimo yrittäjyydessä? Mielestäni se on sitä, ettei tyydy ihan kivaan vaan pyrkii aina olemaan parempi kuin eilen. Ei niinkään kilpaile muiden kanssa vaan itsensä. Minulle Kauneushuone on muutakin kuin vain työpaikka, se on jotain, jonka olen ihan itse luonut sekä ideoinut ja asiakkaiden avulla saan toteuttaa unelmaani päivittäin!

www.janiika.com