Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Kauneus- ja jalkahoitola Eila Mytkäniemi

Kauneus- ja jalkahoitola Eila Mytkäniemi on Kuopiossa yli 50 vuotta toiminut perinteikäs Kauneushoitola. Hoitola tarjoaa monipuolisen valikoiman kosmetologisia hoitoja. Hoitolan perustaja Eila Mytkäniemi jäi eläkkeelle kesällä 1998 ja liikkeessä työskennelleet kosmetologit Marja-Liisa Rönkkö ja Jaana Louhos jatkoivat hoitolan toimintaa yrittäjinä. Hoitolan kauniit modernit tilat sijaitsevat Kauppakeskus Minnan 3. kerroksessa Kuopion keskustassa. Yläkerrassa on rauhallinen tunnelma, sillä puhelut ohjautuvat puhelinvastaajaan, jolla taataan hoitojen ajaksi rauhallinen tunnelma.

Kauneushoitola Mytkäniemi.jpg

Kauneushoitolassa tehdään hoitoja päästä varpaisiin. Huolellinen työ on kantanut pitkälle ja kanta-asiakaspohja on vahva. Suosituimpia hoitoja ovat erilaiset kasvo- ja jalkahoidot. Jalkahoidot tehdään huolella keskittyen kunkin asiakkaan erityisongelmiin, hoidon lopuksi jalkahieronta rentouttaa ja kynnet saavat kauniin lakkauksen. Kasvohoidoissa valikoima on laaja, tarjolla on perinteisiä ihonpuhdistushoitoja, mutta myös kiinteyttäviä , kirkastavia ja tehokosteuttavia hoitoja eri ihonhoitosarjoista. Arpiin ja juonteisiin tehdään mikrohiontaa ja mikroneulausta, pysyvään karvanpoistoon löytyy ratkaisu diatermiasta . Pigmenttiläiskien, couperosan ja karvojen poistossa on saatu hyviä tuloksia. Lisäksi hoitolassa tehdään ripsipermanenttia, ripsienpidennystä ja nenäkoruja. Palvelu onnistuu myös englanninkielellä.

Viime vuosina hoitolan liikevaihto on kasvanut tasaisesti lamasta huolimatta, asiakkaille halutaan aina tuottaa hyvää mieltä ja työ tehdään ilolla. Huolellisuus työssä ja ystävällinen palvelu kantaa pitkälle ja poikii aina uusia asiakkaita. Jokainen asiakas on tervetullut!

www.kauneushoitolamytkaniemi.fi