Karisma-rehtipeli.png

Karisma Konseptit

Karisma syntyi intohimosta kehittämisinnostajaksi

Karisman perustaja Pirjo Kivistö kertoo Karisman synnyttäneestä intohimosta.
Karisman perustin pakottavasta tarpeesta toteuttaa omaa tulevaisuuden kuvaa – mitä minä haluan tehdä tulevaisuudessa työkseni. Toteuttaa sitä, mistä olen itse innostunut. Sitä mistä olen saanut ammatillisesti järisyttävimmät onnistumisen tunteet. Kouluttamisesta.

Karisman tiimi syntyi siitä, että samaa intohimoa tunsi myös useampi muukin. Se syntyi siitä, että oli tarve kertoa tästä intohimosta muillekin ja näin löytyi verkosto. Verkosto, josta nyt muodostuu Karisman ydintiimi.

Karisman ydintiimi on itsenäisten valmentajayrittäjien tiivis verkostoyritys. Tasa-arvoinen, yhteisesti innovoiva. Jokainen omaa yritystään hoitaen, mutta tiiviisti myös yhteisiä Karisma-tuotteita luoden ja toteuttaen.

Karisman valmentajatiimin intohimona on osaava ja innostunut ihminen, joka haluaa olla osa aktiivista organisaatiota ja tuoda yhteiseen pöytään oman osaamisensa. Näemme tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kulkevan sulassa sovussa käsi kädessä. Avaimina tähän tarjoamme koulutusta, valmennusta ja fasilitointia luovilla menetelmillä, jotka saavat osallistujat osallistumaan ja ajattelemaan. Sitä kautta myös oppimaan ja toimimaan entistä paremmin ja tyytyväisimpinä osina aktiivista organisaatiota.

Merkittävänä välineenä käytämme pelillisyyttä, johon olemme kehittäneet useita peliratkaisuja mm- työyhteisöjen vuorovaikutuksen parantamiseen, yhteistyön kehittämiseen ja vertaisoppimiseen. Intohimomme on kehittää edelleen uusia pelejä, sillä uskomme niihin sisältyvän leikillisyyden auttavan onnellisten organisaatioiden syntyyn. Intohimomme on kasvaa Suomen suurimmaksi ja tunnetuimmaksi valmennusyritykseksi, jonka keskiössä ovat erilaisia ihmisiä innostavat toiminnalliset menetelmät.

www.karismakonseptit.fi