Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Kankaanpään A-koti

Kankaanpään A-koti

Suuret säästötoimenpiteet leikkaavat kaikesta. Ajan trendi on hoitaa vakavatkin sairaudet avohoidolla. Kankaanpään A-koti (s.1954) seisoo vakaasti kahdella jalalla vaikka suuria hoitolaitoksia ympäriltä menee nurin tuon tuosta. 

Mikäs se sellainen koti olisi joka heti vaikeuksien tullen luovuttaisi, laittaisi ovet kiinni ja sanoisi että ei saa enää tulla?

A-kodin salaisuus on henkilökunnassa. Työsuhteiden keskimääräinen kesto on tällä hetkellä 13,5 vuotta. Ammattitaidon ja osaamisen karttuessa henkilökunnan intohimo kohdistuu aina vain haastavampiin ongelmiin. Vankka ammattitaito tuo vahvaa paloa kuntouttaa yhä enemmän. Jatkuva kouluttautuminen, erityisosaamisen kehittäminen ja työnohjaus. Prosessit ovat käynnissä koko ajan. Rento ja nuorekas ilmapiiri, kodikas tunnelma. Iloitaan onnistumisista, riidellään ja ollaan eri mieltä. Murjotetaan. Nauretaan. Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta. 

kollaasi a-koti_pieni.jpg

Ihminen ihmiselle, tasavertaisesti.

Intohimon seuraukset herkistävät. Heiveröinen motivaatio vahvistuu, ihmishenkiä pelastuu, kärsimys vähenee ja elämänilo palautuu. Perheet yhdistyvät jälleen. Lapset saavat vanhempansa. Irtisanomiset vähentyvät. Asiakkaina ovat myös tyytyväiset kunnat ympäri Suomenniemen. Ihmeen todistaminen palkitsee. Tuotteliasuus lisääntyy.

Kannatti satsata, sittenkin.

Voitontahdosta ja intohimosta onnistua. Kärsivällisyydestä ja turvallisuudesta. Äidillisyydestä ja isällisyydestä. Taitavuudesta. Arvostuksesta. Lempeästä lujuudesta. 

Rakkaudesta lajiin.

- Kankaanpään A-koti. Laadukasta päihdekuntoutusta naisille, miehille ja perheille.

www.a-koti.com