KPMG_NoCP_RGB.pngIntohimona asiakkaamme haasteet

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, joka tarjoaa tilintarkas-tus-, vero- ja lakipalveluja sekä liikkeenjohdon konsultointia ja yritysjärjestelypalveluja.

KPMG on maailmanlaajuinen asiantuntijayritysten verkosto. Toimimme 174 000 henkilön voimin 155 maassa ympäri maailmaa. Suomessa meitä on yli 900 henkilöä 23 paikkakunnalla.

Intohimoisen strategiamme perustana on vuonna 2015 ollut mm. asiakkaidemme odotusten ylittäminen ja henkilöstön ilahduttaminen.

Asiakkaamme liiketoimintahaasteet ansaitsevat kaiken huomiomme

Intohimonamme ovat asiakkaan liiketoimintahaasteet ja niiden voittaminen. Ponnistelemme jatkuvasti kehittyäksemme ja pysyäksemme mukana muutoksessa.

Varmistaaksemme asemamme kehityksen kärjessä olemme tehneet strategisia valintoja ja käynnistäneet uusia hankkeita teknologisten ratkaisujen hyödyntämisen lisäämiseksi toimintaympäristössämme. Hyödynnämme datan ja sen analysoinnin tuomia uusia mahdollisuuksia kehityshankkeiden myötä yhä tehokkaammin asiakkaille tarjottavissa palveluissa sekä sisäisessä toiminnassamme.

Analytiikan tuoman avun ymmärtäminen ja hyödyntäminen on suomalaisissa yrityksissä lähtenyt hyvin liikkeelle, ja haluamme edelleen olla siinä mukana.

Henkilöstön hyvinvointi kasvattaa asiakkaan saamaa lisäarvoa

Intohimoinen lähestymistapa henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymiseen tuottaa parempia tuloksia, kaikille osapuolille.

Osallistuimme Great Place to Work -tutkimukseen toista kertaa. Määrätietoisen työn tuloksena KPMG palkittiin Suomen neljänneksi parhaana työpaikkana suuryritysten sarjassa. On tärkeää panostaa positiiviseen tekemiseen ja siihen, että onnistumisia muistetaan juhlia myös keskellä hektistä arkea. Henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Uskomme siihen, että riittävä vastuu, vapaus ja vuorovaikutteiset työskentelytavat motivoivat parhaiten ihmisiä työssään. Tämä on etu asiakkaallemme, sillä motivoitunut työntekijä saavuttaa selkeästi parempia tuloksia ja palvelee asiakkaitamme tehokkaammin.

Verkkosivut