Jukola7 suunnittelee intohimoisesti ketteriä tuotteita!

”Olishan se nyt vaan äärettömän hienoa muuttaa alan käytäntöjä. Sitä, miten tällaisia rakenteita suunnitellaan” Tuomas virkkoo ja katselee alivuokratun toimiston ikkunasta hautausmaalle. Lauri ja Tuomas Jukola7:sta jatkavat nyt toista vuotta selvitystyötään siitä, kumpi kestää, seinä vai pää.

”Intohimomme on suunnitella hienoja rakenteita. Olemme syntyneet puukko ja kynä kädessä – sen minkä on seitsenvuotiaana opetellut, vanhanakin taitaa. Lapsuudessa aloitettu lennokinrakennus ja muutama korkeakoulututkinto luovat vakaan perustan, jonka varaan Jukola7 on rakennettu. Kun olisi vielä euro tai pari tilillä ja vaikka pari asiakasta lisää”, Lauri jatkaa.

”Teräsrakenteiden ketterällä suunnittelulla voidaan lisätä automaation käyttöä valmistuksessa mm. levytekniikoita ja lasertyöstöä hyödyntäen, ja sitä kautta vallata lisää markkinoita maailmalta loistavilla tuotteilla”, Tuomas sanoo ja hörppää kahvia.

”Liian suojaisassa karsinassa tuppaa moni suunnittelemaan nipin napin riittävän hyvää. Meitähän Jukolassa tällainen toiminta ottaa päähän äärettömästi, joten jonkun täytyy muutosta ajaa eteenpäin” Tuomas jatkaa. ”Niin, Jukola7:ssa suunnittellaan hienoja rakenteita luovan raivon vallassa. Tehkööt muut komiteamietintöjä,” Lauri virkkoo.

Jukola7:ssa yhdistyy taideteollisen muotoilun ja tuotekehityksen tutkimuksen parhaat käytännöt lujuusopin teoriaan. Suunnittelemme tuotteita ja ratkaisuja kokonaisvaltaisella asenteella - lopputulos on kustannustehokas tuote, joka on edullinen valmistaa ja jonka arvo markkinoilla on korkea.

Me Jukola7:ssa olemme aina nimenomaan halunneet suunnitella ja rakentaa jotakin hienoa. Nyt leipä tulee konsultoinnista, mutta haaveemme on omat tuotteet! Antaapa ajan kulua, niin eiköhän kymmenen vuoden päästä jo ole rautakaupoissa ja b-to-b sektorilla Jukola7 rakenteet myyntilistan kärjessä!

”Me olemme kaksi karannutta konserniorjaa! Ratkaisu Suomen haasteisiin tulee nimenomaan karanneiden hiirien kautta!” Lauri huudahtaa. ”Ja jos ei, niin ainakin oli hauskaa haaveillessa ja tehdessä!”

http://www.jukola7.com/

Intohimoinen Jukola7 <span class='skype_c2c_print_container skype_c2c notranslate'>01 650 450</span><span tabindex='-1' class='skype_c2c_container skype_c2c notranslate' id='skype_c2c_container' dir='ltr' onmouseover='SkypeClick2Call.MenuInjectionHandler.showMenu(this, event)' onmouseout='SkypeClick2Call.MenuInjectionHandler.hideMenu(this, event)' onclick='SkypeClick2Call.MenuInjectionHandler.makeCall(this, event)' data-numbertype='paid' data-ismobile='false' data-isrtl='false' data-isfreecall='false' data-numbertocall='+3581650450'><span class='skype_c2c_highlighting_inactive_common' dir='ltr' skypeaction='skype_dropdown'><span class='skype_c2c_textarea_span' id='non_free_num_ui'><img width='0' height='0' class='skype_c2c_logo_img' src='skypec2c://r/204'><span class='skype_c2c_text_span'>01 650 450</span><span class='skype_c2c_free_text_span'></span></span></span></span> pix.jpg