”Kun katson aamulla itseäni peiliin, tiedän heti millä tuulella työntekijäni ovat”. Mari Saravo on yrittäjä, joka on seurannut unelmiaan intohimoisesti. Mari perusti yrityksensä 16 vuotta sitten ja innoitus yrittäjyyteen lähti kotoa, sillä hänen isänsä toimi yrittäjänä. 

Marin yritys, Joymari tekee villasta kaikkea ihanaa. Ensimmäinen tuote oli äiti- ja isäystävällinen pajuritsa, jonka panoksina oli kolme huovutettua palloa. Mari kävi esittelemässä tuotteitaan torilla ja messuilla, joissa hänen osaamisensa ja kädentaito huomattiin. Uniikki tuote ja erottuminen massasta toivat asiakkaita Japania myöden.

”En vaihtaisi päivääkään pois. Rakastan työtäni ja sen tuomaa vapautta. Kun menen verstaalle, voin tuntea ihanan onnen tunteen. Mistä aloittaisin tänään? Mitä tekisin seuraavaksi? Tekisinkö lapasia? Kun olen hetken työstänyt aloittamaani tuotetta, huomaankin keksineeni jälleen jotain ihanaa ja uutta”. Mari kertoo.

Jokaisessa Joymarin valmistamassa tuotteessa on palanen Marin sydäntä ja esimerkiksi tonttujen ja lumiukkojen lähtiessä maailmalla Mari sanoo niille hei hei ja muiskauttaa pienen pusun. 

Intohimoa kuvastaa hyvin se, että vuosienkin yrittämisen jälkeen motivaatio, inspiraatio ja usko omaan tuotteeseen ovat todella vahvoja eikä aamuisin kyllästytä lähteä töihin. 

www.joymari.fi

_MG_3493.jpg

_MG_4432.jpg

_MG_6750-2.jpg