It-Line Kollaasi 1.jpg

IT-Line Oy

INTOHIMONA SUOMALAINEN TYÖ

IT-Line Oy on innovatiivinen yritys Salossa, jossa suunnittelemme ja valmistamme mm. räätälöityjä työpisteitä, kuljettimia, kärryjä, kokonaisia tuotanto- ja pakkauslinjoja. Tiimimme koostuu toimintojen kehittäjistä, suunnittelijoista ja suunnitelmien toteuttajista. Eikä tiimimme olisi täydellinen ilman asiantuntevaa ja joustavaa alihankkijaverkostoamme.

Intohimonamme on auttaa suomalaisia yrityksiä säilyttämään työpaikat Suomessa. Jalkautumalla yrityksiin ja yhdessä tekemällä etsimme ratkaisuja toiminnan moninaisiin haasteisiin. Jokainen kehityskohde on yksilö, mutta jokaista projektia yhdistää tapa, jolla tuloksellinen kehitys aloitetaan. Jo pienilläkin muutoksilla ja ratkaisuilla voimme helpottaa suuresti työn tekemistä. Olemme vakuuttaneet asiakkaamme tehokkaalla toiminnallamme ja saavuttaneet huikeita tuloksia esimerkiksi asiakkaamme pakkaustoimintojen tehostamisessa. Yhdessä saavutetut tulokset innostavat meitä jatkamaan kehitystyötä.

Pyrkimyksenämme on ratkaista asiakasyritystemme haasteet siten, että työpaikat säilyvät ja saada yritysten kannattavuus sille tasolle, että työn tekeminen on jatkossakin Suomessa kannattavaa. Tämän toteutamme ohjaamalla yrityksiä tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan.

”Sinulla on tuote, me teemme sen” - ajatuksemme taustalla on suomalaisen työn arvostus. Me emme myönnä, että suomalainen työ on kallista! Uskomme, että tuotteen kuin tuotteen pystyy tekemään kilpailukykyisesti Suomessa. Vastataksemme väitteeseemme tarjoamme myös sopimusvalmistuspalveluita ja tällä tavalla pyrimme luomaan uusia työpaikkoja seudullemme.

Ja tämän kaiken mahdollistaa Innostunut, Innovatiivinen ja Intohimoinen IT-Line Oy!

www.it-line.fi