Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / House Of The Good Feelings Oy

House of The Good Feelings

”Intohimo on sydämellä tekemistä. Se on rakkautta ja uskoa omaa tekemistä kohtaan.” Yrittäjä Suvi Nurme johtaa tapahtumatoimistoaan asiakasta kuunnellen ja rinnalla kulkien. Selkeät arvot ja yksityiskohtia myöten hiottu työnjälki ovat osa yrityksen vetovoimaa ja kantavat läpi haasteiden. ”Intohimo tarvitsee aisaparikseen sinnikkyyttä ja sisua.”

Halu tehdä asioita suurella sydämellä teki Suvi Nurmeesta yrittäjän. ”Vuonna 2006 heräsi ajatus, että olisi upeaa voida tarjota tapahtumien parissa mahdollisimman kokonaisvaltaista ja laadukasta asiakaspalvelua”, Suvi muistelee. Noin vuotta myöhemmin hän perusti House of The Good Feelingsin tuotantoyhtiön. Yritys toteuttaa yksilöllisiä ja laadukkaita tapahtumia, lanseerauksia ja valmennuksia. Monipuolinen työkokemus tapahtuma- ja catering-alalta oli osoittanut Suville, että hänen intohimonsa ja vahvuutensa ovat kokonaisuuksien hahmottaminen ja tinkimätön työnjälki. Lisäksi yrittäjyyteen kannusti Suvin kyky ajatella isosti ja heittäytyä rohkeasti uuteen.

Alusta asti House of The Good Feelingsin kantavia arvoja ovat olleet luotettavuus ja toiminnan läpinäkyvyys. Suville on erityisen tärkeää toteuttaa tapahtumat asiakasta kuunnellen ja pienetkin yksityiskohdat huomioiden. Kun asiat tehdään huolella, lopputulos häikäisee niin tekijän kuin asiakkaan. Kiitoksen saaminen asiakkaalta on työn palkitsevimpia hetkiä. ”Rakastan sitä, kun ”luomus” on valmiina asiakasta varten. Kuten että jumppasalista on yhdessä päivässä luotu upea lanseerausmaailma.” Näin tapahtui SCA Editin uudelleenlanseerauksessa, jonka yritys hoiti Göteborgissa.

Vuorovaikutus asiakkaan kanssa on antoisaa, mutta yrittäjän vastuulla on myös yksinäisiä suunnittelu- ja paperitöitä. ”Työ ei pääty vielä siihen, kun keikka on suoritettu. Myös talouspuoli tulee hoitaa tarkkuudella, jotta kaikki saavat mitä heille kuuluu.”

”Ohjeeni muille on: Tee töitä parhaiden osaajien kanssa, jotka myös tuntevat intohimoa tekemistään kohtaan!” Uusien yhteistyökumppanien löytäminen ja työllistäminen tuo Suville iloa. Hän kertoo kasvaneensa yrittäjänä yksinäisestä vastuunkantajasta johtajaksi, joka on löytänyt ympärilleen huippuammattilaisia, jakaa heille tehtäviä ja luottaa tiimiinsä. Laadukas työ näkyy myös asiakkaalle, joka laittaa sanan kiertämään. ”Silloin intohimoinen ja tinkimätön tekeminen tukee myös yrityksen kasvua.”

http://www.houseofgf.com