Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Hotelli Gustavelund

P&A (2).jpg

Hotelli Gustavelund

Hotelli Gustavelund sijaitsee Tuusulanjärven rannalla, kulttuurihistoriallisesti arvokkaissa ja luonnonkauniissa puistomaisemissa.

Haaveemme yrittäjyydestä syntyi jo yli 20 vuotta sitten opiskeluaikoina. Yrittäjyys tulee ikään kuin kaupan päällisinä sille, että saamme toimia alalla, jolle molemmat tunnemme palavaa intohimoa. Pyrimme luomaan unohtumattomia elämyksiä asiakkaidemme elämänkaarelle asettuvien erilaisten kohokohtien ja juhlien hetkinä. Hotelli- ja ravintolaympäristö sekä erilaisten tapahtumien maailma on sataprosenttisesti se areena, joka saa meidän intohimomme liekkeihin.

Olemme onnekkaita saadessamme olla perheyrityksenä osa jatkumoa hotellin kunniakkaassa ja pitkässä historiassa. Haluamme ymmärtää talomme historiaa ja hoitaa oman osuutemme niin, että tulevaisuudessa meitä muistetaan kunnioituksella. Yrittäjyyden tulee mielestämme olla pitkäjänteistä toimintaa, emmekä tähtää pikavoittoihin. Uteliaisuus, halu oppia uutta ja avoin asenne ovat oivallisia työkaluja matkailu-alalla toimiville yrittäjille. Siten voimme myös osaltamme edistää edelleen suomalaista palvelukulttuuria. Yrittäjinä meillä on monilla alueilla mahdollisuuksia niin pitkälle kuin mielikuvituksemme vain kantaa – ja se on yrittämisessä parasta. Sillä intohimo ei voi toteutua liian ahtaissa raameissa ja tiukoissa tavoitteissa.

Yrittäjyys antaa vastuita ja velvollisuuksia. Kukaan ei vaadi perusteluita innovaatioillemme, mutta samalla jokainen harha-askel on peiliin katsomisen paikka. Toisaalta elämys- viihde- ja kulttuuriala kiinnostaa lähes kaikkia ja jokainen on omalla tavallaan asiantuntija tarjoamiemme tuotteiden suhteen. Tämä vaatii tasapainoilua, rohkeutta, sinnikkyyttä ja luovuutta – ja se sopii meille. On palkitsevaa nähdä tyytyväisiä vieraita ja saada positiivista palautetta tekemistämme uudistuksista ja toteuttamistamme ideoista. Tulevaisuudessa haluamme pysyä aina ajan hermoilla ja siten uudistaa alati toimintaamme sopivissa määrin.

www.gustavelund.fi