Hellapuu Oy on iloinen ja värikäs vaate-ilmiö Satakunnasta!

Aito. Kestävä. Merkityksellinen. Näistä ominaisuuksista rakentuu mummula-tunnelmainen, korkeimman mahdollisen kotimaisuusasteen omaava, ja perustajansa Milona Sadekallion hankeen kaatumisen seurauksena syntynyt, Hellapuu.

Design House Hellapuu Oy vie asiakkaansa takaisin vanhaan hyvään aikaan. Aikaan, jolloin vaatteella oli aito merkitys, se kesti kulutusta ja oli käyttäjälleen merkityksellinen. Hellapuun kuosit ovat sekä Milonan itsensä, että muiden kotimaisten kuosisuunnittelijoiden luomia.

hp1.jpg

Satakunnan alueella puhutaan Hellapuu-ilmiöstä, jonka huomattavin piirre on värikkäät iloiset kankaat ja mallisto, josta löytyy vaatetusta vauvasta vaariin, sekä pientuotteita, kenkä-sarja ja laukkuja, printtituotteita unohtamatta!

”Asiakkaamme arvostavat aidosti laadukkaita tuotteitamme ja arvojamme, joista mm. kotimaisuus on itsestäänselvyys”, kuittaa Milona elinikäisen unelmansa toteuttamispolultaan.

Intohimo työhön näkyy monessa; Hellapuun maine ”Hyvän tuulen puotina” on kirinyt jo kauas. Asiakkaita käy koko Länsi-Suomen alueelta enenevissä määrin. Tuore uusi verkkokauppa tavoittaakin nyt heidät, jotka eivät paikanpäälle pääse vierailemaan. Tuotannon kasvattaminen on Milonalle tämän vuoden ykkösasia, sillä alusta saakka tuotteet on ”kadonneet käsistä” hurjaa vauhtia ja kiukkuisia, ilman tuotteita jääneiden asiakkaiden, yhteydenottoja on tullut hämmentävän paljon!

hp2.jpg

Työyhteisönä henkilökunta tunnetaan nimellä ”Hellapuun perhe” ja aktiivisesti netissä toimitaan mm. Facebookissa, josta löytyy oman sivuston lisäksi ryhmä ”Hellapuun VIP-asiakasperhe” kertoen siitä, että asiakkaita kuunnellaan ja toiveita pyritään toteuttamaan mahdollisimman kattavasti.

Milona toivottaa kaikki ihmiset ilolla ja ikään katsomatta tervetulleiksi tutustumaan yritykseensä, joka on syntynyt syvästä intohimosta kotimaista kuosisuunnittelua ja ihania pehmoisia perusvaatteita kohtaan!

http://www.hellapuu.fi/