Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Hannuksen Piilopirtti

Hannuksen piilopirtti

Hannuksen piilopirtin tarina alkoi 20vuotta sitten 20m² rapukämpän tilaisuudesta. Yritystoiminta on niistä päivistä lähtenyt kehittymään valtavan intohimon, työmäärän ja hiukkasen tuurinkin voimalla. Tänä päivänä yritys tarjoaa puitteet kaikenlaisille tilaisuuksille ja petipaikat 60 hengelle.

Hannuksen piilopirtti on löytänyt asiakkaat melkeinpä ilman markkinointia. Tyytyväiset vieraat ovat suositelleet paikkaa muille ja uusia asiakkaita on virrannut yritykseen. Esimerkiksi kesäviikonloput ja pikkujouluaika on hyvin kiireistä aikaa. Osa tämän päivän asiakkaista on kulkenut mukana koko yrityksen toiminta-ajan. Menestyksen salaisuudeksi Hannuksen pariskunta kertoo halun tehdä juuri tätä työtä ja passata asiakkaita. 

Hannuksen piilopirtissä nähdään tärkeänä kehittää toimintaa koko ajan. Kaikki yrityksestä tullut tulo on sijoitettu yritystoiminnan parantamiseen ja laajentamiseen. Toiveissa on vastata entistä paremmin asiakkaiden toiveisiin. Yritys on myös työllistänyt vuosien mittaan useita nuoria kesätyöntekijöiksi. Ympärivuoden yritys pyörii omistajapariskunnan, kahden kokoaikaisen työntekijän sekä viikonlopputyöntekijöiden voimin. Työnjako omistajapariskunnan välillä on selvä. Pirkko hoitaa catering puolen ja tilausten vastaanottamisen. Heikki huolehtii saunan lämmittämisestä, asiakkaiden porisuttamisesta ja totta kai tulevaisuuden kehittämisprojekteista. Heikin mukaan ei Pirkkoa tarvitse paljoa houkutella mukaan uusiin ideoihin.

Hannuksen piilopirtti Pirkko.png

Suvun mailla oleva yritys tulee toivottavasti jatkamaan tulevaisuudessa toimintaa pariskunnan tyttären johdolla. Tämä antaa mielekkyyden jatkaa toiminnan kehittämistä, mikä taitaa yrittäjäpariskunnalla olla verissä. 

http://www.hannuksenpiilopirtti.fi