Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Haaja & Arwo Design Oy

Haaja & Arwo Desing Oy

15-vuotiaana Jesse Haajalla oli haave. Haave ryhtyä sarjakuvapiirtäjäksi. Aineksia luovalla nuorella miehellä piirtäjäksi oli, sillä jo tuolloin hän sai aikaan kaksi sarjakuvakirjaa. Luovuus ja määrätietoisuus on peritty kotoa ja ovat suuntaviivoina elämässä. Sarjakuvassa seikkaili Rendel-niminen hahmo, jonka kautta Jesse kävi läpi omia tunteitaan, pelkojaan ja taistelua oman itsensä kanssa. Rendel oli pala Jessen sielua ja elämän tapahtumia. Rendel oli myös syy ja seuraus siihen missä ollaan nyt. Haave nuorella miehellä oli niin läsnä, että erääseen piirrokseenkin hän piirsi kaksi taloa, toisen talon kyljessä luki Rendel ja toisen Jesse’s Arts. Jesse halusi tulla vieläkin paremmaksi piirtäjäksi ja lähti opiskelemaan alaa, audiovisuaalisen viestinnän linjalle. 

Nyt, 17 vuotta myöhemmin, tämä nuori mies on saavuttanut ne, mitä aikoinaan piirsi ja mistä haaveili: mainostalon Haaja & Arwo Desing Oy:n, joka perustettiin vuonna 2009 ja joka työllistää tällä hetkellä 8 henkilöä ja Rendelin. Rendel, kaiken alku, saa ansaitsemansa - pääsyn valkokankaalle viimeistään vuonna 2017.

Jesse on loistava esimerkki kaikille siitä, että unelmat voi muuttaa todeksi ja määrätietoisella toiminnalla, tahdolla ja sinnikkyydellä haaveista voi saada myös toimivan ja menestyvän liiketoiminnan. Tämä jos mikä kertoo intohimoisesta yrityksestä ja asenteesta työhön. 

Jessen mainostoimisto on tänä päivänä merkittävässä asemassa mainosalalla. Mainostoimisto on palkittu, kasvava ja monipuolinen mainos- ja suunnittelutoimisto. Toimisto palvelee asiakkaidensa tarpeita kaikissa nykyaikaisissa mainontakanavissa printistä digimedioihin, keskittyen tekemään asiat paremmin kuin muut.

www.haaja.com

JESSE_HAAJA_Maalis2015_2_pysty.jpg

haaja_2.jpg

rendel_0.jpg