Epsira on tarjonnut yli 50 vuoden ajan erilaisia eristys- ja suojausominaisuuksiin perustuvia EPS -ratkaisuja suomalaiselle teollisuudelle ja kuluttajille, kehittyen alansa johtavaksi toimijaksi. Uusiutumiskyky on ollut selviytymisen ehto, Suomen näyttäessä nyt toisenlaiselta maalta kuin yrityksen aloittaessa. Tuotevalikoimaa on jatkuvasti uusittu – esimerkiksi aikaisemmin tärkeät kuluttajatuotepakkaukset kuten televisio- ja liesipakkaukset ovat korvautuneet muotoon valetuilla rakennuseristeillä. 

HKK PINKK.jpg

 

 

EPS (Styrox) on monista ennakkokäsityksistä huolimatta erittäin vihreä tuote. Raaka-ainemateriaali tulee öljynjalostuksen sivutuotteena emmekä jatkojalostuksessa käytä kemikaaleja. Koska EPS ei ole myrkyllistä, sitä käytetäänkin yleisesti esimerkiksi elintarvikepakkauksissa. EPS on myös 100 % kierrätettävä materiaali. 

Pelkästään teollisia tuotteita kuten herkkää elektroniikkaa ei ole suojattu, vaan aikaisemmin merkittävän osan myynnistämme muodostivat käyttäjän suojaamiseen soveltuvat pelastusliivit ja kelluntaliivit sekä edelleen tuotannossa olevat pyöräilykypärät. Samoin syödessäsi kasvatettua kirjolohta et varmaankaan tule ajatelleeksi, että se on todennäköisesti jossain toimitusketjun vaiheessa ollut pakattuna Epsiran valmistamaan kalalaatikkoon. Suurin osa ratkaisuistamme on asiakkaan kanssa yhdessä suunniteltuja, vaatien kykyä kääntää asiakkaan tarve juuri oikeanlaiseksi kyseiseen tarkoitukseen soveltuvaksi EPS tuotteeksi. Tämä kyky ja halu nähdä asiakkaan oikea tarve on meidän intohimomme.  Asiakasta ymmärtäen ja kuunnellen valmistamme tänäkin vuonna yli 3 000 000 kierrätettävää EPS-tuotetta.

Otathan yhteyttä, niin selvitämme yhdessä Teille sopivan EPS-ratkaisun:
Raimo Tihveräinen
Epsira Oy
PL 72
38201 Sastamala
010-289 9800
info@epsira.com
www.epsira.com