SUOMALAISEN HUIPPUOSAAMISEN LÄHTEILLE KANSAINVÄLISESTI – EDUCLUSTER FINLAND

Born global -yritys, mikä se on? Tässä tutustut aitoon, born global -toimijaan EduCluster Finlandiin (ECF), joka starttasi vuonna 2010 suuren osaamisen kehittämisohjelman kanssa liikkeelle suoraan Arabiemiraattien sydämessä Abu Dhabissa. Sittemmin kokemusta on karttunut operaatioista lähes 30 maassa, usean kaltaisissa kohteissa ja projekteissa.

Yhtiön nuori historia noista ajoista tähän päivään on menestystarina, jossa ECF on kasvanut monipuoliseksi kehittäjäkumppaniksi useissa maissa useanlaisille toimijoille. ECF:n tarjoaa osaamisen kehittämiskumppanuutta laajalla skaalalla: Kindergarten-, esi- ja perusopetuksen kautta aina yliopistotasolle, ja yleissivistävästä ammatilliseen koulutukseen. Intohimoiseen asiantuntijajoukkoomme kuuluu yhtiön omia ydinasiantuntijoita, omistajaorganisaatioiden, kumppaniorganisaatioiden ja -yritysten, sekä yksityisiä asiantuntijoita.

ECF operoi useilla mantereilla ja monissa maissa. Tärkeimmät asiakaskumppanit sijaitsevat Gulfin alueella, ns. GCC-maissa, Aasiassa erityisesti Kiinassa, sekä Etelä-Amerikassa. Yhtiöllä on sivuliikkeet Qatarin Dohassa, Arabiemiraattien Abu Dhabissa, ja toimisto Kiinan Shanghaissa. Yhtiö hakee vahvaa kasvua toimialallaan.

EduCluster Finland Oy:n pääomistaja on Jyväskylän yliopisto ja muut omistajat ovat Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK sekä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä.

http://www.educlusterfinland.fi/

Educluster_Finland_logo_.jpg